Κεντρική Basket League Άρης “Είχαμε καλή τελευταία περίοδο…”

“Είχαμε καλή τελευταία περίοδο…”

Πρίφτης

apriftisΟ Άρης αν και… αγχώθηκε, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League απέναντι στο Στρασβούργο και αυτό μετρά. Μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Πρίφτης είπε:

“Είμαστε ευχαριστημένοι για την πρόκριση. Το Στρασβούργο είναι σκληρή ομάδα, έχω σεβασμό για τον αντίπαλο κόουτς. Η ροή του παιχνιδιού ήταν πολύ δύσκολη για εμάς με αυτήν την ατμόσφαιρα. Ηταν δύσκολο για εμάς, το τέμπο των αντιπάλων ήταν επιθετικού χαρακτήρα. Οι απώλειες του Στρασβούργου το έκαναν να παίξει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι με πολλά σουτ, περισσότερη ταχύτητα και περισσότερα τρίποντα.

Αυτή η ιδιαιτερότητα μας προκάλεσε πολλές δυσκολίες. Είχαμε καλή τελευταία περίοδο και τελικά πήραμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο κάτω από αυτήν την ατμόσφαιρα. Στο τέλος είχαμε συγκέντρωση με ένα σημαντικό ριμπάουντ, κάνοντας έξυπνα φάουλ και έτσι καταφέραμε και προκριθήκαμε. Εύχομαι τα καλύτερα για το Στρασβούργο και τον κ. Κολέ”.

Σύμφωνα με τον Πρίφτη, ο Τζαμόν Γκόρντον υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι. Θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του με την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς τόνισε: “Παίξαμε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Είχε τρεις-τέσσερις απουσίες αλλά όλοι έπαιξαν και γι’ αυτούς. Ηταν σκληρό ματς. Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση, πρέπει να παίξουμε καλύτερα εκτός έδρας και να βελτιωθεί το 16% στα τρίποντα. Το μπάσκετ χρειάζεται τις λεπτομέρειες…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Περιστέρι. Ο Άρης αντιμετωπί…