Κεντρική Ασίστ Shadow “Η πικρία της ήττας δεν μπορεί να δικαιολογήσει υπερβολές και ψεύδη”

“Η πικρία της ήττας δεν μπορεί να δικαιολογήσει υπερβολές και ψεύδη”

ao dafnis enosi iliou efiviko

ao-dafnis-enosi-iliou-efiviko

Η εφηβική ομάδα του ΑΟ Δάφνης επικράτησε της Ένωσης Ιλίου με 6766 για τον προημιτελικό της Β’ ΕΣΚΑμε την ομάδα από το Ίλιον να εκδίδει σχετική ανακοίνωση για επεισόδια που έγιναν στην αναμέτρηση, όμως με δική της ανακοίνωση η ομάδα της Δάφνης γνωστοποίησε πως ο αγώνας κυμάνθηκε σε άκρως αθλητικά πλαίσια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Με αφορμή την “Αποκριάτικη” ανακοίνωση του Α.Ο. Ένωση Ιλίου, μετά τον αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος στο κλειστό “Μ. Μουρούτσος“, ο Α.Ο. Δάφνης θέλει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

Την Κυριακή (19/02) διεξήχθη ένα όμορφο και συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, ένα πραγματικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές εφηβικές ομάδες. Η ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κυμάνθηκε σε άκρως αθλητικά πλαίσια, οι ομάδες αποχώρησαν από το παρκέ του “Μ. Μουρούτσος” χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό (απόδειξη το “λευκό” φύλλο αγώνα) και τα όσα καταγγέλλει η Ένωση Ιλίου δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στη πραγματικότητα. Κατανοούμε την πικρία της ήττας η οποία όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει υπερβολές και ψεύδη!

Το αν συνέβη κάτι έξω από το γήπεδο, από κάποιους ανεγκέφαλους γονείς (και φυσικά όχι από τους νικητές της αναμέτρησης), δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το ήθος που πρεσβεύει ο Α.Ο. Δάφνης και την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα της Ένωσης Ιλίου και στους ταλαντούχους αθλητές της!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…