Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Η νίκη με ενδιαφέρει, όχι η απόδοσή μου…”

“Η νίκη με ενδιαφέρει, όχι η απόδοσή μου…”

athadd

athaddO Θαντ ΜακΦάντεν ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στην νίκη επί της Παρτιζάν. Μετά το τέλος του αγώνα είπε:

“Βρήκαμε ενέργεια, σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες που έδωσαν μεγάλη μάχη. Δεν έχω να πω πολλά για το τέλος του αγώνα, αφήσαμε την Παρτιζάν να επιστρέψει στο ματς. Είναι εύκολο μετά από μια νίκη να δουλέψεις περισσότερο… Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε φοβιασμένος όταν πλησίασε στο σκορ η Παρτιζάν: “Δε θα πω ότι ήμασταν φοβισμένοι. Κάναμε λάθη, παίρνω την ευθύνη. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό”.

Για τους 26 πόντους: “Πιο πολύ με ενδιαφέρει η νίκη, αυτή είναι σημαντική. Είμαστε κάποιοι παραγωγικοί παίκτες και όλοι έκαναν τη δουλειά τους. Ολοι πάλεψαν και είχαν το ρόλο τους. Ήμουν ζεστός αλλά με ενδιαφέρει πιο πολύ η νίκη και όχι η ατομική μου απόδοση”.

Για την ατμόσφαιρα: “Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό, ήταν σαν να παίζαμε με τον Άρη… Οι οπαδοί της Παρτιζάν είναι φανταστικοί όπως και του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό είναι αδέλφια”.

Σάιμπερτ: “Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας…”

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ έδωσε αρκετά στον ΠΑΟΚ στην νίκη επί της Παρτιζάν. Μετά το τέλος του αγώνα είπε: “Σίγουρα, η πρόκριση είναι κάτι το ιδιαίτερο για την ομάδα. Από την αρχή της περιόδου έχουμε ζήσει πολύ ωραίες στιγμές, νιώθαμε ότι η συμμετοχή στην Ευρώπη είναι κάτι ιδιαίτερο και θέλαμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είχε το “πρέπει” της νίκης και τα κατάφερε: “Η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει αυτό. Αγωνιζόμαστε ως ομάδα σε οποιαδήποτε έδρα, είμαστε ενωμένοι και δεν μας απασχολεί η ατμόσφαιρα που επικρατεί στις κερκίδες. Πιστεύουμε ο ένας στον άλλο, στις δυνατότητές μας και πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…