Κεντρική NBA Η απαράμιλλη τεχνική του Ντουέιν Γουέιντ (vids)
NBA

Η απαράμιλλη τεχνική του Ντουέιν Γουέιντ (vids)

wade

wade

Ο Ντουείν Γουέιντ κατέχει τα βασικά του μπάσκετ όσο λίγοι παγκοσμίως, έχοντας καταπληκτικό footwork, τρομερή ποικιλία κινήσεων αλλά και ευελιξία στον αέρα, ακόμη και στα 35 του χρόνια. Απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο “Flash” έβγαλε δύο καταπληκτικές κινήσεις από τη “φαρέτρα” του, αποδεικνύοντας ότι ακόμα περνάει η “μπογιά” του.

Αρχικά, έβαλε στην πλάτη του τον Κάιλ Κόρβερ και αποφάσισε να “χορέψει”, πραγματοποιώντας μια εξαίρετη half-spin και τελειώνοντας τη φάση με σουτ εκτός ισορροπίας. Αξίζει να παρατηρήσει κανείς την απίθανη δεξιοτεχνία του, διατηρώντας το αριστερό του πόδι σταθερό αλλά και την άμυνα του Κόρβερ, με τον γκαρντ-φόργουορντ των Καβς να πηγαίνει προς την ακριβώς… αντίθετη κατεύθυνση.

Ο Γουέιντ, όμως, δεν περιορίστηκε εκεί. Αποφάσισε να κάνει και μια περίτεχνη ενέργεια στον αέρα, θυμίζοντας τις παλιές καλές μέρες που αγωνιζόταν στους Χιτ. Με ένα υπέροχο σπάσιμο της μέσης τελείωσε τη φάση ανάμεσα σε δύο παίκτες των Καβς, έχοντας απίθανη ισορροπία, η οποία τον βοήθησε να ολοκληρώσει επιτυχώς τη φάση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…