Κεντρική NBA Η απάντηση του Μπάρκλεϊ στον Λεμπρόν
NBA

Η απάντηση του Μπάρκλεϊ στον Λεμπρόν

charles barkley

charles-barkley

Φαίνεται πως η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τσάρλς Μπάρκλεϊ και τον Λεμπρόν Τζέιμς θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο “Sir Charles” άσκησε κριτική στον “βασιλιά”, με αφορμή την απαίτηση του Τζέιμς από τη διοίκηση των Καβαλίερς για την απόκτηση ενός πλέι-μέικερ. Ο Τζέιμς αποφάσισε να απαντήσει, εξαπολύοντας επίθεση κατά του Μπάρκλεϊ, κάνοντας αναφορές στην προσωπική του ζωή αλλά και σε διαφορές ατασθαλίες, στις οποίες είχε υποπέσει στο παρελθόν. Και κάπως έτσι, φθάνουμε στο σημερινό γεγονός.

Συνολικά 12 ματς του NBA τα ξημερώματα της Πέμπτης (στο πρόγραμμα και η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς που θα παίξουν κόντρα στους Τζαζ). Ολα τα παιχνίδια με Live Streaming και τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς στην 2winbet.gr!

Συγκεκριμένα, στο ραδιόφωνο του ESPN, ο Μπάρκλεϊ αποκάλεσε τον Λεμπρόνγκρινιάρη” αλλά τόνισε πως δεν θέλει να κάνει προσωπικό το θέμα, όπως έκανε εκείνος για αυτόν. Ακόμη, τόνισε: “Προφανώς, με έψαξε στο google και βρήκε κάποια πράγματα“, δήλωση, η οποία σχετίζεται με τα περιστατικά που ανέφερε ο Τζέιμς από το “σκοτεινό” παρελθόν του Μπάρκλεϊ.

Όσον αφορά τον “αιχμηρό” τρόπο, με τον οποίο σχολιάζει τα τεκταινόμενα του NBA, ο Μπάρκλεϊ είπε: “Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Δεν είμαι εδώ για να γίνω φίλος με τους παίκτες. Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά μου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…