Κεντρική NBA Γιάννης: “Παίζω καλά αλλά μπορώ πολύ καλύτερα!”
NBA

Γιάννης: “Παίζω καλά αλλά μπορώ πολύ καλύτερα!”

giannis antetokounmpo

giannis antetokounmpo

Σε δηλώσεις του στη USA Today, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στις ικανότητές του πάνω στο παρκέ, την μελλοντική προοπτική του αλλά και την…κρυφή συνήθειά του, η οποία τον βοηθάει να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερος.

“Δεν φανταζόμουν ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Ο κόσμος μου λέει ότι παίζω καλά αλλά πιστεύω ότι μπορώ να τα πάω πολύ καλύτερα σε σχέση με τώρα“, τόνισε ο “Greek freak“, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται, όσον αφορά το ποιο είναι επιτέλους το αγωνιστικό του “ταβάνι”.

Σχετικά με το αν περίμενε ότι θα συμβεί όλο αυτός ο “θόρυβος” γύρω από το όνομά του, ο Γιάννης απάντησε: “Σίγουρα το ονειρευόμουν. Ήξερα ότι ίσως μπορώ να τα καταφέρω, βάσει των ικανοτήτων μου αλλά γνώριζα ότι θα χρειαζόμουν πολλή δουλειά και πολλές ώρες στο γυμναστήριο. Αποφάσισα να αφοσιωθώ σε αυτό, να δώσω τα πάντα και να φθάσω όσο πιο μακριά μπορώ”.

Σε ό,τι αφορά τις ικανότητές του πάνω στο παρκέ, ο Αντετοκούνμπο ανέφερε: “Λατρεύω να έχω την μπάλα και να φτιάχνω φάσεις. Έχω την ικανότητα να συγκεντρώνω την προσοχή της άμυνας και να δίνω τις σωστές πάσες. Λίγοι μπορούν να το κάνουν αυτό“.

Τέλος, ο Γιάννης αποκάλυψε και μια ιδιαίτερη συνήθειά του, η οποία είναι να κρατά σημειώσεις σε τετράδια, προκειμένου να “απορροφά” τα πάντα, οτιδήποτε μπορεί να τον κάνει καλύτερο παίκτη: “Ξεκίνησα να γράφω τη δεύτερη χρονιά μου στο NBA. Όποτε νιώθω ότι χρειάζεται να ξέρω κάτι, το σημειώνω επειδή δεν γίνεται να θυμάσαι τα πάντα. Κάποιοι άνθρωποι δεν τα δίνουν όλα. Εγώ σημειώνω. Βλέπω βίντεο. Κάνω τα πάντα, ώστε να φθάσω στο σημείο που θέλω. Θέτω στόχους. Αυτό είναι. Να αφιερώνεις όσο περισσότερη προσπάθεια, χρόνο και αφοσίωση μπορείς“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…