Κεντρική NBA Γιάννης: “Παραλίγο να βγω MVP!” (vid)

Γιάννης: “Παραλίγο να βγω MVP!” (vid)

giannis curry all star game 2017

giannis-curry-all-star-game-2017

Πανευτυχής και με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την παρθενική παρουσία σε All-Star Game, όπου σημείωσε 30 πόντους! Ο “Greek freak” τόνισε ότι θα μπορούσε να βγει και MVP αν ο κόουτς Μπραντ Στίβενς τον άφηνε περισσότερη ώρα μέσα στο παρκέ (μόλις 22 λεπτά) ενώ στο βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς στο Twitter “φιλοξενούνται” και δηλώσεις έτερων All-Stars, οι οποίοι είχαν μόνο θετικά λόγια να πουν για το φαινόμενο του ελληνικού μπάσκετ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο: “Ήταν καταπληκτικά, μια απίστευτη εμπειρία. Εύχομαι όλοι οι φανς να το απόλαυσαν όσο και εγώ. Παραλίγο να βγω και MVP αλλά ο κόουτς με έβγαλε έξω!”, τόνισε αστειευόμενος.

Από την άλλη, οι Αϊζέια Τόμας, Πολ Τζορτζ και Τζέιμς Χάρντεν εξήραν τις ικανότητες και την ένταση που είχε ο Γιάννης στο παιχνίδι του, με τις παρακάτω δηλώσεις.

Πολ Τζορτζ: “Τα πήγε καλά. Ήταν ο μόνος που έπαιξε με τόση ένταση και αυτό είναι που λατρεύει να βλέπει κανείς, δηλαδή παίκτες που είναι καλοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου αλλά να περνάνε καλά και να δίνουν το δικό τους σόου ταυτόχρονα. Νομίζω ότι πραγματικά απόλαυσε τη στιγμή“.

Τζέιμς Χάρντεν: “Έπαιξε καλά. Παρότι ήταν το πρώτο του παιχνίδι (σε All-Star Game) δεν ήταν καθόλου ντροπαλός και έπαιξε δυναμικά”.

Αϊζέια Τόμας: “Έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Αυτό περιμένει κανείς από ένα παιδί όπως αυτό. Στην αρχή ήταν λίγο νευρικός αλλά αφού κάρφωσε μερικές φορές, αυτό ήταν!“.

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…