Κεντρική Basket League Άρης Γεμάτο “οπλοστάσιο” και… ανάλυση Στρασβούργου

Γεμάτο “οπλοστάσιο” και… ανάλυση Στρασβούργου

aris

arisΣτον Άρη είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν μπροστά μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πλέον το μυαλό είναι στον αγώνα (22/2) με το Στρασβούργο. Οι “κίτρινοι” είχαν κερδίσει τους Γάλλους με 71-52, τώρα καλούνται να υπερασπιστούν αυτό το +19 και στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης επισημαίνεται πως θα πρέπει το παιχνίδι να αντιμετωπιστεί με την δέουσα σοβαρότητα προκειμένου να “έρθει” η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Τα… πάντα βρίσκονται στην 2winbet.gr, στην οποία οι πελάτες της ποντάρουν με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, με live betting αλλά και live streaming! 

Την Δευτέρα έγιναν δύο προπονήσεις, η ενημέρωση που προκύπτει από τον Άρη είναι πως συμμετείχαν όλοι οι παίκτες ενώ έγινε ανάλυση του παιχνιδιού του Στρασβούργου (μετά το τέλος του πρώτου ματς στο Παλέ, στον Άρη έλεγαν ότι οι Γάλλοι σουτάρουν με πολύ καλά ποσοστά στην έδρα τους και επομένως θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι τους). Την Τρίτη έχει προγραμματιστεί προπόνηση το πρωί και εν συνεχεία η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Γαλλία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…