Κεντρική Ελλάδα Έρχεται το “Young Talents Tournament”

Έρχεται το “Young Talents Tournament”

young talents tournament

young-talents-tournament

Στο επίκεντρο του ελληνικού μπάσκετ θα βρεθεί από 18 έως 21 Απριλίου 2017, ο Νέος Σκοπός χάρη στη διοργάνωση του τουρνουά ακαδημιών “Young Talents Tournament“. με τη συμμετοχή άλλων οκτώ συλλόγων, στις Σέρρες.

Ο Ορφέας Νέου Σκοπού και ο δήμος Εμμανουήλ Παππά θα διοργανώσουν πανελλήνιο τουρνουά ακαδημιών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Η μεθοδικότητα και εργατικότητα των παραγόντων του συλλόγου σε συνδυασμό με την παρουσία του Γιώργου Καράγκουτη στην ομάδα, ενός ανθρώπου με προσωπικότητα και κύρος στο ελληνικό μπάσκετ έφεραν αυτήν τη σημαντική διοργάνωση στον Νομό Σερρών.

Το σχόλιο του προέδρου του Ορφέα Νέου Σκοπού, Χρήστου Γκαβανόζη, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ήταν το εξής: “Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Στο Πανελλήνιο τουρνουά ακαδημιών θα πάρουν μέρος όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι της χώρας, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος κ.α.”.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ορφέα Νέου Σκοπού, Γιώργος Καράγκουτης, σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: “Είναι μια πανελλήνια συνάντηση ακαδημιών στην ηλικία των παμπαίδων με άκρως ανταγωνιστικό επίπεδο αγώνων σε συνάρτηση με την ψυχαγωγία και διασκέδαση των αθλητών σε ένα τετραήμερο στον τόπο μας. Σκοπός μας είναι η επιτυχία της διοργάνωσης για να μπορέσουμε να το καθιερώσουμε επίσημα στο καλεντάρι της ΕΟΚ και να το κάνουμε θεσμό”.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν Τρίτη 18/04 (απόγευμα), Τετάρτη 19/04 και Πέμπτη 20/04 (πρωί-απόγευμα) ενώ, την Παρασκευή 21/04, το πρωί θα διεξαχθεί All Star Game με παίκτες από όλες τις ομάδες καθώς και διαγωνισμοί τριπόντων και ελεύθερων βολών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…