Κεντρική NBA Επιθυμεί την επιστροφή του Κόμπι ο Μάτζικ!
NBA

Επιθυμεί την επιστροφή του Κόμπι ο Μάτζικ!

magic johnson kobe bryant

magic-johnson-kobe-bryant

Την ανάληψη της προεδρίας των Λος Άντζελες Λέικερς (president of basketball operations) ανέλαβε πριν από μερικές ώρες ο Μάτζικ Τζόνσον, με τον θρύλο του μπάσκετ να αντικαθιστά τον Τζιμ Μπας. Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας έχει ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες του ενέργειες από το νέο του πόστο, ξεκινώντας από την ανταλλαγή του Λου Γουίλιαμς αλλά ένας είναι ο διακαής πόθος του: η επάνοδος του Κόμπι Μπράιαντ!

Ο Μάτζικ θέλει τον “Black Mamba” να επιστρέψει στους “λιμνανθρώπους“, όχι φυσικά ως παίκτη αλλά σε διοικητικό πόστο, σχετικό με τις σχέσεις των παικτών (player relations), σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σαμ Έιμικ από τη USA Today. Στο παρελθόν άλλωστε είχε δηλώσει ότι το πρώτο πράγμα που θα έκανε σε περίπτωση που αναλάμβανε διοικητικό πόστο θα ήταν να δρομολογήσει την επιστροφή του Κόμπι. Να η ευκαιρία λοιπόν!

Ακόμη, η πρόσληψη του ατζέντη του Κόμπι, Ρομπ Πελίνκα, στον ρόλο του γενικού διευθυντή των Λέικερς ενισχύει ακόμη περισσότερο την πιθανότητα αυτή. Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο Μπράϊαντ άσκησε πιέσεις ώστε να συμβεί το γεγονός αυτό υποδηλώνει ότι η πολυπόθητη επιστροφή βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματοποίησή της.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…