Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δεν ήταν κίνητρο ότι έπαιζα κόντρα στον ΠΑΟΚ…”

“Δεν ήταν κίνητρο ότι έπαιζα κόντρα στον ΠΑΟΚ…”

hat

hatΟ Γουίλιαμ Χάτσερ έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ… Πέτυχε 27 πόντους κόντρα στον “Δικέφαλο” και μετά το τέλος του αγώνα είπε: “Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι. Προερχόμασταν από νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα και θέλαμε να την αφήσουμε πίσω. Θέλαμε την νίκη σήμερα και την καλύτερη δυνατή διαφορά. Σίγουρα θέλαμε να ξεκινήσουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Παίξαμε αρκετά καλά αλλά κάναμε και λάθη. Αυτό είναι το πρώτο ημίχρονο… Το ματς στο Βελιγράδι είναι δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει να κερδίσει, όχι απλά να εμφανιστεί στο γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη, δεν είμαστε ικανοποιημένοι για την διαφορά. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι”.

Για την καλή απόδοσή του: “Δεν ξέρω αν η απόδοσή μου έδειξε πως είμαι πλέον σε φόρμα και βασικά δεν ξέρω αν δεν ήμουν σε φόρμα… Το ζήτημα είναι πώς θα κυλήσει το ματς ξεχωριστά, δεν είναι θέμα φόρμας. Δεν είχα κάποιο έξτρα κίνητρο. Δεν είναι ότι είδα τον ΠΑΟΚ και ήθελα να παίξω καλά. Υπάρχουν καλές αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ αλλά το κίνητρό μου είναι η Παρτιζάν να κερδίζει”.

Για το αν περίμενε να κάνει τέτοια εμφάνιση, δεδομένου πως ο Μαρκόπουλος ξέρει το παιχνίδι του: “Υπήρχε σίγουρα πλάνο για μένα, απλά μπόρεσω να βάλω τα σουτ. Πάντα βρίσκω ευκαιρία να βάλω ελεύθερα σουτ, σήμερα μπήκαν…”.

Για το δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Σερβία: “Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια. Μας έλειπε η ενέργεια σε κάποια διαστήματα και δεν πρέπει να κάνουμε λάθη”.

Για την ατμόσφαιρα: “Δεν με επηρέασα. Ηξερα πως έπρεπε να κερδίζω. Η κερκίδα έμοιαζε περισσότερο με οικογενειακή συγκέντρωση. Η νίκη θα φέρει την πρόκριση”.

Τζίκιτς: “Είμαι 26 χρόνια προπονητής, αλλά αυτό δεν το έχω ξαναδεί…”

Ο τεχνικός της Παρτιζάν, Αλεξάνταρ Τζίκιτς ανέφερε: “Ευχαριστώ όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Από τον πρόεδρο μέχρι τους οπαδούς. Ο ΠΑΟΚ μας είπε σε όλα ναι, σε όσα ζητήματα. Η φιλοξενία ήταν σε υψηλό επίπεδο. Είμαι 26 χρόνια προπονητής αλλά αυτό που έζησα σήμερα δεν το έχω ξαναδεί. Οι οπαδοί μεταξύ τους αγαπιούνται… Πριν το ματς θέλεις να συγκεντρωθείς και μετά ακούς γνωστά συνθήματα, όχι στα σέρβικα αλλά στα ελληνικά. Για το ματς θεωρώ πως και οι δύο ομάδες μπορούν να παίξουν καλύτερα. Και οι δύο προέρχονταν από νίκες σε ντέρμπι… Εμείς είχαμε λάθη και ο ΠΑΟΚ έχασε λέι απ και αυτό ισορρόπησε τα ανόητά μας λάθη. Για τους απόντε, ο Βελίτσκοβιτς και ο Γκόρντον δεν ήταν 100% έτοιμοι ενώ απόφασή μου ήταν να μην παίξει ο Ποτ. Από την αρχή είδαμε τα ματς με τον ΠΑΟΚ, σαν 80 λεπτά. Σήμερα ήταν το πρώτο ημίχρονο, το ματς στο Βελιγράδι θα είναι δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτική ομάδα και εμείς θα ετοιμάσουμε την ομάδα πολύ καλύτερα απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα έρθει να παίξει πολύ καλύτερα. Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξουν οι Βελίτσκοβιτς και ο Γκόρντον, άρα αυτό θα είναι πλεονέκτημα για εμάς”. Τέλος ο τεχνικός των Σέρβων τόνισε πως κατάλαβε τα συνθήματα κατά του Ολυμπιακού…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …