Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Δέκα ευρώ γενική είσοδος με Κολοσσό Ρόδου

Δέκα ευρώ γενική είσοδος με Κολοσσό Ρόδου

promitheas kosmos

promitheas-kosmos

Ο Προμηθέας Πατρών υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και τα εισιτήρια του αγώνα έχουν τεθεί σε κυκλοφορία. Στη σαββατιάτικη (04/02, 17:00) αναμέτρηση στο “Δημήτρης Τόφαλος” θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

“Μεγάλο παιχνίδι το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου (5 μ.μ.) στην Πάτρα με τον Προμηθέα, με την ψυχολογία στα ύψη μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της Δόξας Λευκάδας, να φουλάρει για την του φετινή νίκη κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Ο Προμηθέας καλεί τους Πατρινούς φίλους του μπάσκετ να δώσουν «παρών» στην αναμέτρηση που είναι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, ενώ ήδη ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων. Οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης καθημερινά 10 π.μ.-8 μ.μ. από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) και μέσω της Viva.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ. Επιπλέον, εκτός από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος), οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια κι από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της viva.gr στην Πάτρα: Seven spots, Μαιζώνος 209 και Public, Ερμού 55″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…