Κεντρική NBA Μπάτλερ και Τζορτζ στο στόχαστρο των Σέλτικς!
NBA

Μπάτλερ και Τζορτζ στο στόχαστρο των Σέλτικς!

jimmy butler paul george bulls pacers

jimmy-butler-paul-george-bulls-pacers

Οι Μπόστον Σέλτικς επιθυμούν να ενισχύσουν το ρόστερ τους, προσθέτοντας κάποιον σταρ στο έμψυχο δυναμικό τους, ώστε να διεκδικήσουν το δακτυλίδι του πρωταθλητή. Καθώς το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Καρμέλο Άντονι έχει αρχίσει να “στερεύει”, οι “κέλτες” στρέφουν την προσοχή τους αλλού και συγκεκριμένα, στους Πολ Τζορτζ και Τζίμι Μπάλτερ!

Η διοίκηση των Σέλτικς έχει κρίνει πως η παρουσία του “Μέλοδεν θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα σε τομείς που “πονάει” (κατά κύριο λόγο σε ό,τι έχει να κάνει με την άμυνα), με τον πανούργο τζένεραλ μάνατζερ της Βοστόνης, Ντάνι Έιτζ να ρίχνει τα “βέλη” του στους Τζορτζ και Μπάτλερ, όπως αναφέρει ο “γκουρού” του παρασκηνίου, Άντριαν Γουοζναρόφσκι. Το γεγονός αυτό ακούγεται αρκετά ρεαλιστικό, διότι οι δύο αυτοί παίκτες ανήκουν στην κατηγορία των “two-way players“, αυτών δηλαδή που είναι εξίσου καλοί σε άμυνα και επίθεση και έτσι, θα έλυναν πολλά από τα προβλήματα των Σέλτικς.

Οι Μπάτλερ και Τζορτζ δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πορεία της εκάστοτε ομάδας τους. Ο μεν Τζορτζ είχε δηλώσει προσφάτως ότι δεν έχει την ίδια όρεξη και “δίψα”, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές ενώ ο Μπάτλερ έχει εμπλακεί σε αρκετές διαφωνίες με τη διοίκηση των Μπουλς. Όπως αναφέρει το CBS, οι Σέλτικς διαθέτουν ουκ ολίγους παίκτες για να προσφέρουν ως αντάλλαγμα και έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν κάποιον σταρ, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της δόξας για αυτούς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…