Κεντρική Basket League Άρης Άρης: “Όσοι δεν πήγαν τελικό, δωρεάν με Βιλερμπάν”

Άρης: “Όσοι δεν πήγαν τελικό, δωρεάν με Βιλερμπάν”

aris

aris

Ο Άρης προχώρησε σε μία πρωτοποριακή κίνηση, αποζημιώνοντας τους φίλους του. Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκός, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν για τους “16” του Champions League.

Αναλυτικά:
“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό Superfoods, θα μπορέσουν να εισέλθουν δωρεάν (με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους) στο “Nick Galis Hall”, για την καθοριστική αναμέτρηση με την ASVEL Lyon – Villeurbanne (Τετάρτη 01/03, 19:30), στα πλαίσια της φάσης των “16” του Basketball Champions League.

Επισημαίνεται ότι οι κάτοχοι PLATINUM, GOLD και 2-3Α, θα πρέπει να αγοράσουν το εισιτήριό τους για τον αγώνα με τη Villeurbanne, αφού τα διαρκείας ίσχυαν μόνο για την πρώτη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Σας περιμένουμε σε ακόμα έναν “τελικό”, κόντρα σε ακόμα μία γαλλική ομάδα.

Όμως επειδή έχουμε αγώνα και αύριο (Σάββατο 25/02, 17:00), ραντεβού στο “Nick Galis Hall” για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…