Κεντρική NBA Απόλυτη κυριαρχία του Γιάννη στο top-10 του All-Star Game! (vid)

Απόλυτη κυριαρχία του Γιάννη στο top-10 του All-Star Game! (vid)

giannis dunk all star game

giannis-dunk-all-star-game

Η καθημερινή συνήθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να μην επαναληφθεί και την ημέρα του All-Star Game! Έπειτα από 30 πόντους και 14 καρφώματα, ο “Greek freak” καταλαμβάνει τις 3 από τις 10 θέσεις του top-10, ξεσηκώνοντας τους πάντες!

Στο νούμερο 5 κλέβει με εμφατικό τρόπο την μπάλα από τον Τζέιμς Χάρντεν, ολοκληρώνοντας τη φάση με έναν υπέροχο “ανεμόμυλο“. Στο νούμερο 3, ο Αντετοκούνμπο ξανακλέβει την μπάλα από τον “Beard” και ξανακάνει “ανεμόμυλο”, με τον Στεφ Κάρι να…κάνει στην άκρη! Στο νούμερο 2 όμως, ο σταρ των Γουόριορς δεν τη γλύτωσε, με τον Γιάννη να έρχεται από την αδύνατη πλευρά για ένα απίθανο φόλοου, πάνω από τον, ανήμπορο να αντιδράσει, Κάρι. Μια πραγματικά γεμάτη “παράσταση” από τον Έλληνα σούπερ-σταρ!

Στην κορυφή βρίσκεται ο “βασιλιάς” Λεμπρόν, θυμίζοντας τον Τρέισι ΜακΓκρείντι, καθώς πάσαρε στον εαυτό του με ταμπλό και κάρφωσε δυναμικά. Η υπόλοιπη λίστα “κατακλύζεται” από άλεϊ-ουπς, με αυτή των Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Γουέστμπρουκ να ξεχωρίζει, για… ευνόητους λόγους.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=u_xHqB2Xe-Q]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…