Κεντρική NBA NCAA Ανατροπή και για το Γουέικ Φόρεστ του Μήτογλου! (vid)

Ανατροπή και για το Γουέικ Φόρεστ του Μήτογλου! (vid)

mitoglou wake forest

mitoglou-wake forest

Οι ανατροπές είχαν την τιμητική τους τη χθεσινή βραδιά στο NCAA για τα ελληνόπουλα. Μετά τους Όρεγκον Ντακς του Ταίλερ Ντόρσεϊ, που ανέτρεψαν διαφορά 17 πόντων, το Γουέικ Φόρεστ του Κωνσταντίνου Μήτογλου επέστρεψε από το -19, επικρατώντας του Πίτσμπεργκ με 63-59 και διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες του για πρόκριση στο τελικό τουρνουά του Μαρτίου!

Ο Έλληνας φόργουορντ αγωνίστηκε 26 λεπτά και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 7 πόντους (1/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 5/6 βολές), 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Για άλλη μια φορά φυσικά ξεχώρισε ο σταρ της ομάδας, Τζον Κόλινς, με 22 πόντους και 13 ριμπάουντ, ανάμεσά τους και το κρίσιμο φόλοου, με 18,8” για τη λήξη ενώ ο Μπράιαν Κρόφορντ ήταν ο μόνος συμπαίκτης του με διψήφιο αριθμό πόντων (10).

Παρά το γεγονός ότι το Γουέικ Φόρεστ φημίζεται για τον τρόπο με τον οποίο έχει χάσει διαφορές φέτος, το χθεσινό βράδυ δεν έμοιαζε με τα άλλα. Μπορεί το Πίτσμπεργκ να προηγήθηκε με 17-36 αλλά η “σφικτή” άμυνα και τα “μαγικά” του Κόλινς οδήγησαν τους Ντίμον Ντίκονς στη 16η νίκη τους για φέτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μόλις η 3η φορά στην ιστορία τους που ανέτρεψαν διαφορά τέτοιου μεγέθους και η πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=v5E8v0Ou7pU]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…