Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Αγχωμένος λες και έπαιζα πρώτη φορά μπάσκετ…”

“Αγχωμένος λες και έπαιζα πρώτη φορά μπάσκετ…”

mpogris pilaia

mpogris-pilaiaΟ Γιώργος Μπόγρης, που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, είπε μετά το τέλος του αγώνα του “Δικεφάλου” απέναντι στην Τενερίφη: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Ηταν μια μεγάλη νίκη εντός έδρας γι’ αυτόν. Ηταν η πρώτη φορά που ήμασταν φαβορί και δεν τα καταφέραμε. Αυτή την φορά είχαμε λιγότερη συγκέντρωση και ίσως περιμέναμε να πάρουμε πιο εύκολα το ματς. Δεν είχαμε πνευματική δύναμη και όταν δεν μπήκαν τα σουτ, δεν είχαμε την συγκέντρωση. Για μένα το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία. Με τον τρόπο που παίζαμε, θα έπρεπε να χάσουμε με 15 πόντους. Περιμένουμε τον επαναληπτικό για να πάρουμε την πρόκριση”.

Για την επιστροφή του στο “Παλατάκι”: “Ημουν τόσο αγχωμένος λες και έπαιζα πρώτη φορά μπάσκετ ή ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Ευχαριστώ για το χειροκρότημα, με κάνει χαρούμενο που έμεινα μόνο ένα χρόνο και κατάφερα να κερδίσω τον κόσμο”.

Για το τι έφταιξε για την ήττα: “Ηταν και θέμα δικό μου… Επρεπε να τους μάθω τον εσπρέσο και τα τρίγωνα Πανοράματος… Δεν τρέξαμε καθόλου. Στο πέντε εναντίον πέντε ο ΠΑΟΚ έχει έξυπνους παίκτες. Με παρόμοιο στυλ είχε παίξει και η Οστάνδη και χάσαμε. Στην Ισπανία είναι τελείως διαφορετικά”.

Για το μέλλον του στην Ισπανία: “Δεν έχω συμβόλαιο. Στο νησί είμαι ευχαριστημένος. Ο,τι καλύτερο έρθει, θα το αρπάξω. Κοιτάω πάντα μπροστά”.

Για τα όσα είπε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ: “Κάναμε πλάκες ποιος θα νικήσει. Στον ΠΑΟΚ γνώρισα φίλο ζωής (Τσόχλας). Χαίρομαι με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στον ΠΑΟΚ”.

Βιντορέτα: “Το σκορ δεν είναι κακό…”.

Ο κόουτς της Τενερίφης, Τσους Βιντορέτα, τόνισε: “Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Είχε τον έλεγχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Είχε καλή αντίδραση μετά τον τραυματισμό του Σάιμπερτ. Δεν παίξαμε στα επίπεδα που θα θέλαμε, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά το σκορ δεν είναι κακό. Η ομαδική άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν καταπληκτική. Είχαμε άσχημα ποσοστά στα σουτ, είχαν άσχημα ποσοστά οι γκαρντ μας. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Αν χάνεις τέτοια σουτ, είναι αδύνατο να είσαι πρώτος στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σε κρίσιμα σημεία δεν είχαμε την κατάλληλη συγκέντρωση. Κάναμε πολλά λάθη και δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε για να γυρίσουμε το ματς. Μην ξεχνάμε πως ήταν η πρώτη χρονιά στην Ευρώπη. Η εμπειρία είναι καταπληκτική αλλά από εδώ και πέρα μόνο πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα. Στο δεύτερο παιχνίδι πρέπει να έχουμε καλύτερα ποσοστά και να έχουμε τον έλεγχο εμείς αλλά και καλή άμυνα”.

Ακόμη για τον ΠΑΟΚ είπε: “Μου αρέσει η ποιότητα των παικτών του. Εχουν τρομερή αυτοπεποίθηση και πάνε καλά στο ένας εναντίον ενός. Είναι δύο ομάδες (ΠΑΟΚ-Τενερίφη) με διαφορετικό στυλ αλλά είναι και οι δύο ποιοτικές”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…