Κεντρική Basket League Άρης Τσαϊρέλης στο eBasket: “Για το τρόπαιο; Όλα είναι ανοιχτά…”

Τσαϊρέλης στο eBasket: “Για το τρόπαιο; Όλα είναι ανοιχτά…”

aris tsai

aris tsaiΑποστολή εξετελέσθη απέναντι στην ΑΕΚ… Ο Άρης πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πέτυχε το δεύτερο “κοντινό” του στόχο. Ο πρώτος ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, κάτι που κατάφερε o σύλλογος της Θεσσαλονίκης ο οποίος πλέον είναι στον τελικό του Κυπέλλου. Οι δύο “κοντινοί” στόχοι έχουν επιτευχθεί κατά την διάρκεια μιας… περίεργης σεζόν με πολλά προβλήματα τραυματισμών που έκαναν ακόμη πιο δύσκολο το να βρεθεί η “χημεία” της ομάδας, στην οποία είναι γεγονός πως ασκήθηκε μεγάλη κριτική.

“Η μεγάλη αμφισβήτηση και ο δεύτερος στόχος που πετυχαίνουμε”

“Θα έλεγα ότι υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση”, είπε στο ebasket.gr o Mιχάλης Τσαϊρέλης μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. “Εχουμε πει ότι αυτή η ομάδα είναι μια νέα ομάδα. Υπάρχουν πολλοί καινούριοι παίκτες, είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα.

Εντάξει, βέβαια, έφτασε και Ιανουάριος… Ομως δείχνουμε ότι είμαστε μέσα στους δύο από τους τρεις στόχους μας. Οταν πρέπει, παίζουμε καλό μπάσκετ. Απέναντι στην ΑΕΚ παίξαμε καταπληκτικά, ήμασταν στο πλάνο μας… Κάναμε ακριβώς αυτά που είχαμε πει και με την βοήθεια του κόσμου καταφέραμε και πήραμε την νίκη”.

Η συζήτησή μας έφτασε στο θέμα της πίεσης και του άγχους που είχαν οι παίκτες του Άρη στον ημιτελικό του Κυπέλλου… “Λογικό είναι να υπήρχε… Οταν μέσα σε μια εβδομάδα είναι αυτό το δεύτερο παιχνίδι που παίζεις και στο πρώτο έχεις φάει 20 πόντους στην έδρα του αντιπάλου (το 81-61 στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ), μετά πρέπει να κερδίσεις. Είναι ο δεύτερος στόχος που κατακτάμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι”.

“Ο αντίπαλος θα έχει το άγχος στον τελικό”

Πλέον ο Άρης στον τελικό του Κυπέλλου θα “συναντήσει” τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό… Δύο ομάδες που είναι πολύ δυνατές αλλά οι “κίτρινοι” έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν στον τίτλο. Άλλωστε σε έναν τελικό, όλα μπορούν να συμβούν… “Είναι ένα παιχνίδι, ποτέ δεν ξέρεις…“, τόνισε ο “Τσάι”. “Έχουμε δει και τα προηγούμενα χρόνια, όχι στο Κύπελλο απαραίτητα αλλά και μέσα στο πρωτάθλημα ότι γίνονται πολλές εκπλήξεις.

Έτσι είναι το πρωτάθλημα άλλωστε…”, πρόσθεσε ο Ελληνας φόργουορντ ο οποίος για την υπόθεση… τρόπαιο στον τελικό ανέφερε: “Είμαστε σε καλό φεγγάρι, το θέμα είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά για το τρόπαιο. Νομίζω ο αντίπαλος θα έχει περισσότερο άγχος από εμάς, εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι άλλο. Πάμε έχοντας χαλαρό μυαλό, να παίξουμε καλό μπάσκετ, να διασκεδάσουμε και ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει”.

Ποιον θα αντιμετωπίσει ο Άρης στον τελικό του Κυπέλλου, τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό; Ποντάρετε το ντέρμπι των “αιωνίων” στην 2winbet.gr που έχει τις υψηλότερες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε όλες τις διοργανώσεις!

“Μας δίνει τρομερή ώθηση ο κόσμος”

Ο κόσμος του Άρη ήταν εκπληκτικός στο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ και “έσπρωξε” την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην νίκη-πρόκριση. Ο Τσαϊρέλης υπογράμμισε: “Το έχω ξαναπεί… Ο κόσμος μας δίνει τρομερή ώθηση, ειδικά σε τέτοια ντέρμπι. Δεν θέλω να πω ότι είναι ο έκτος παίκτης γιατί αυτό είναι γραφικό αλλά μας βοηθάει πάρα πολύ“.

*Ο… ποιοτικός Βλάντο το “χρωστούσε”! Θημηθείτε το θέμα εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …