Κεντρική NBA Τριπλ-νταμπλ στο ημίχρονο ο Γουέστμπρουκ! (vid)
NBA

Τριπλ-νταμπλ στο ημίχρονο ο Γουέστμπρουκ! (vid)

westbrook

westbrook

Η επίτευξη ενός τριπλ-νταμπλ σε αγώνα NBA, αποτελεί άπιαστο όνειρο για ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό παικτών. Ο διψήφιος αριθμός σε τρεις στατιστικές κατηγορίες, είναι μια επίδοση καριέρας για το μέσο μπασκετμπολίστα. Για το Ράσελ Γουέστμπρουκ, είναι απλά η καθημερινότητα, η ρουτίνα. Για να “σπάσει” λοιπόν η ρουτίνα αυτή, αποφάσισε να το πετύχει στο ημίχρονο.

Χθες, εναντίον των Λος Άντζελες Κλίπερς, ο “Westbeast” πήρε το όπλο του από νωρίς, έχοντας 11 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Στο ημίχρονο! Έβρισκε συνεχώς τους αμαρκάριστους συμπαίκτες του, οδηγώντας με ασφάλεια τους Θάντερ σε μια άνετη επικράτηση. Οι απουσίες των Κρις Πολ και Μπλέικ Γκρίφιν, άνοιξαν το δρόμο, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες αυτές. Φυσικά, έγραψε ιστορία, καθώς πέτυχε το τρίτο γρηγορότερο τριπλ-νταμπλ όλων των εποχών, μέσα σε μόλις 23 λεπτά και 56 δεύτερα.

Συνολικά, ολοκλήρωσε με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ, σε μόλις 28 λεπτά συμμετοχής. Ήταν το 16ο τριπλ-νταμπλ του για φέτος, όντας αποφασισμένος να σπάσει τα κοντέρ της στατιστικής υπηρεσίας, μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bMbpBgn-YNw]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…