Κεντρική NBA Το φάουλ-“φάντασμα” του Κάζινς στον Γουέιντ (vid)
NBA

Το φάουλ-“φάντασμα” του Κάζινς στον Γουέιντ (vid)

cousins

cousins

Ο Ντεμάρκους Κάζινς δεν είναι και η πιο αγαπητή φιγούρα προς τους διαιτητές. Οι συνεχείς διαμαρτυρίες και η… γκρίνια του, τον καθιστούν ως persona non grata στους “άρχοντες” του αγώνα. Το φάουλ, όμως, που του χρέωσαν οι διαιτητές, στον χθεσινό αγώνα των Κινγκς με τους Μπουλς, ήταν, το λιγότερο, απαράδεκτο.

Ο Ντουέιν Γουέιντ έφυγε στον αιφνιδιασμό, με σκοπό να βάλει μπροστά στο σκορ τους “ταύρους”, 11 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Ο “Flash” σηκώνεται για το κάρφωμα, δίχως όμως να καταφέρει να σκοράρει, με τους διαιτητές να χρεώνουν στον Κάζινς, ένα από τα πιο ανύπαρκτα φάουλ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και οι εκφωνητές των Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι περιέγραφαν το ματς, υπέδειξαν αμέσως το λάθος που έγινε, με τους διαιτητές να πηγαίνουν στο άμεσο ριπλέι, εμμένοντας στην αρχική τους απόφαση!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jIcZIVRBrG4]

Ο Γουέιντ ευστόχησε στη μία βολή, με τους Κινγκς να χάνουν το παιχνίδι, σπαταλώντας διαδοχικές ευκαιρίες, ώστε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Λίγο αργότερα, ο Κάζινς ξέσπασε στα αποδυτήρια, όντας εξοργισμένος.

Μετά από μια τέτοια υπερπροσπάθεια (42 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και δίχως κανένα συμπαίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων (!), είναι λογικό για τον “Boogie” να μην μπορεί να “χωνέψει” την εξέλιξη του αγώνα. Μπορεί να γκρινιάζει συχνά χωρίς προφανή λόγο, αλλά, αυτή τη φορά, ο Κάζινς είχε απόλυτο δίκιο.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2F3tp9dddfc]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…