Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα”

“Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα”

printezis barca osfp

printezis-barca-osfp

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα σημαντικό διπλό (67-69) στην έδρα της Μπαρτσελόνα, με τον Γιώργο Πρίντεζη να στέκεται στη διάρκεια που έβγαλε η ομάδα. Ο υπαρχηγός των “ερυθρόλευκων”, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στο αν μπορούν οι πρωταθλητές Ελλάδος να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

“Είναι σημαντικό ότι παίξαμε ως ομάδα, είχαμε διάρκεια. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα, είναι δύσκολο να κερδίζεις εδώ. Διάρκεια και χημεία μας χαρακτηρίζουν. Δικαίως πήραμε τη νίκη. Παίξαμε καλή άμυνα, αν και δεχθήκαμε κάποια εύκολα καλάθια. Ανακάμψαμε, πάμε καλά σε αυτό το κομμάτι, έχουμε διάρκεια. Μέσω της άμυνας βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση. Παίξαμε καλή άμυνα στα τελευταία τρία λεπτά” ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης.
“Αυτά με τις παραδόσεις τα ξέρετε καλύτερα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, κάθε χρονιά, κάθε περίοδος. Ήρθαμε για να νικήσουμε. Όλα τα ματς μας ενδιαφέρουν. Ήρθαμε το παλέψαμε και πήραμε ένα πολύ σημαντικό διπλό. Δεν σημαίνει κάτι, όμως. Θα το χαρούμε σήμερα. Έχουμε δρόμο ακόμα, μακάρι να έχουμε διάρκεια και υγεία και να παίζουμε έτσι ως ομάδα για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Εκτός από την άμυνα μέτρησε το καθαρό μυαλό μας και η εμπειρία μας. Έχουμε πολλούς παίκτες που ξέρουν αυτό το σημείο. Είμαστε από τις πιο έμπειρες ομάδες στον θεσμό σε ματς που κρίνονται στο τέλος, πήραμε τη νίκη”.

Στη συνέχεια, όταν του έγινε ερώτηση για το πλεονέκτημα της έδρας, ανέφερε: “Καμία ήττα δεν είναι εύκολη. Έχουμε καιρό και δρόμο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είναι σημαντικό ότι έχουμε διάρκεια και παίζουμε καλά. Ας χαρούμε τη σημερινή νίκη και από αύριο βλέπουμε τη συνέχεια”.

Για το αν αφιερώνει τη νίκη στον Βασίλη Σπανούλη, είπε: “Ξέρω ότι το χάρηκε πάρα πολύ. Απουσίες σαν του Βασίλη μπορεί να μην φαίνονται πολύ σε ένα – δύο ματς, αλλά σε βάθος χρόνου φαίνονται πολύ. Τον θέλουμε γρήγορα ξανά μαζί μας”.

Τέλος, δήλωσε για τον κόσμο του Ολυμπιακού που πήγε στο “Παλάου Μπλαουγκράνα“: “Χαρά μας που τους κάναμε και το ευχαριστήθηκαν και πέρασαν μια όμορφη βραδιά“.

Από την πλευρά του ο Ντομινίκ Ουότερς δήλωσε:” Είναι μια μεγάλη νίκη σε μια σκληρή έδρα. Νομίζω ότι εδώ είχαμε νικήσει μόλις άλλη μία φορά. Αυτή η νίκη μας βοηθά να σκαρφαλώσουμε στην κατάταξη. Η άμυνα ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για τη νίκη μας», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για την απόδοσή του: «Θέλω να βοηθώ με όποιο τρόπο μπορώ την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…