Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Τίποτα δεν έχει αλλάξει”

“Τίποτα δεν έχει αλλάξει”

macgrath

macgrath

Ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην ΑΕΚ δήλωσε ο Ντόνι ΜακΓκραθ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στην αναμέτρηση με τον Άρη, για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Αμερικανοιρλανδός γκαρντ μίλησε στο aekbc.gr, αποθεώνοντας τους φιλάθλους των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ:Είμαι ενθουσιασμένος, που βρίσκομαι πάλι πίσω. Πάντα ονειρευόμουν τη στιγμή, που θα επέστρεφα εδώ. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον πρώτο καιρό στην ΑΕΚ και ανυπομονώ να ζήσω ακόμα πιο σπουδαίες στιγμές”.

Για την γενική εικόνα της ομάδας:Πιστεύω, ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Όλοι παίζουν ομαδικά και παλεύουν για το καλό της ομάδας. Το ρόστερ είναι πολύ καλό και ο κόουτς δουλεύει συνεχώς για την βελτίωση του συνόλου. Όλα δείχνουν πολύ καλά και ανυπομονώ να ενταχθώ και εγώ. Ως πλέι μέικερ θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο οργανωτικό κομμάτι και να ηγηθώ της ομάδας στο παρκέ. Σίγουρα θα έλθει και η στιγμή, που θα πάρω και σημαντικά σουτ“.

Για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Άρη: “Είναι πολύ σημαντική και δύσκολη αναμέτρηση. Θα το χαρακτήριζα ως ένα από τα πιο μεγάλα ματς της σεζόν. Έχω ξαναπαίξει στο Αλεξάνδρειο και γνωρίζω τι θα αντιμετωπίσουμε. Είναι ο πρώτος αγώνας μου με την ομάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος”.

Για τον τρόπο, που τον υποδέχτηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ: “Όταν κάθισα στον δεύτερο πάγκο, στο ματς του Champions League με τη Λούντβιγκσμπουρκ γύρισα πίσω, κοίταξα του οπαδούς και είπα από μέσα μου… ουάου, τίποτα δεν έχει αλλάξει! Χαίρομαι πολύ, που με καλωσόρισαν πίσω και είμαι έτοιμος να τους ανταποδώσω την αγάπη, που μου δείχνουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…