Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θέλουμε πάρα πολύ το ματς με την Νεπτούνας…”

“Θέλουμε πάρα πολύ το ματς με την Νεπτούνας…”

amar

amarΟ ΠΑΟΚ έχει το “πρέπει” της νίκης απέναντι στην Νεπτούνας (για το θέμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League) και ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για το εντός έδρας ματς της Τρίτης. Συγκεκριμένα είπε:

Για το αν το παιχνίδι απέναντι στους Λιθουανούς είναι… ζωής και θανάτου για το θέμα της πρόκρισης: “Δεν είναι απόλυτο… Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να προσπαθήσουμε για να τα κερδίσουμε και αυτό είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε. Η Νεπτούνας είναι μια καλή ομάδα, είναι από τις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου και μέχρι πρότινος ήταν πρώτη. Πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ. Εκεί (Λιθουανία) παίξαμε πολύ καλά. Αν παίξουμε το ίδιο καλό παιχνίδι, πιστεύω θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα αποτέλεσμα. Ξέρουμε πώς παίζει η Ντεπτούνας, το ίδιο και αυτή για εμάς. Είναι καλή και σκληρή ομάδα, τρέχει στο γήπεδο. Τρέχει στον αιφνιδιασμό και σουτάρουν τρίποντα. Εχει δυνατά κορμιά και μπορούν να βρουν ελεύθερους χώρους. Πρέπει να προσέξουμε την περιφέρεια έξω από την γραμμή των τριών πόντων”.

Για τον ΜακΦάντεν: “Εχουμε έναν παίκτη πιο έτοιμο για το οργανωτικό αλλά και για το εκτελεστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Θέλουμε να παίξει ένα καλό παιχνπιδι και να βοηθήσει τα μέγιστα στο ματς”.

Για τον Τέιλορ που δεν αγωνίστηκε καθόλου απέναντι στον Παναθηναικό: “Είπα και χθες. Μία μερα παίζει κάποιος, μία μέρα δεν παίζει κάποιος… Ο Τέιλορ είναι παίκτης της ομάδας μας”.

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να κοιτάξει μπροστά και την Τρίτη υποδέχεται την Νεπτούνας, σε ένα πολύ σημαντικό ματς. Θα τα καταφέρει ο “Δικέφαλος; Αν πιστεύετε στο θετικό αποτέλεσμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ποντάρετε στην 2winbet.gr! Εδώ οι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλες τις διοργανώσεις!

Πέινερς: “Να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα…”

Ο Ζάνις Πέινερς είπε:

Για τις δύο τελευταίες μη ικανοποιητικές εμφανίσεις απέναντι σε Βιλερμπάν και Παναθηναικό: “Στα τελευταία δύο ματς δεν παίξαμε καλά και θέλουμε να δείξουμε αύριο ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει η ομάδα να παίξει καλύτερα”.

Για το ότι ο Μαρκόπουλος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν παίζει τόσο ομαδικά: “Συμφωνώ με τα όσα είπε. Είναι και θέμα αντιπάλου αυτό. Αν είναι απέναντί μας μια καλή ομάδα όπως η Βιλερμπάν ή ο Παναθηναικός, τότε μπορεί να προσέξει τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ και να μην μας αφήσει να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε”.

Για το πρώτο ματς στην Λιθουανία και αυτό που θα γίνει την Τρίτη: “Κάναμε καλό ματς (στην Λιθουανία) αλλά δεν σκοράραμε στα τελευταία τέσσερα-πέντε λεπτά όπως και σε άλλα ματς. Τώρα το κίνητρο είναι μεγαλύτερο και πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς για να πάρουμε το πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …