Κεντρική NBA The Russell Westbrook show: part 18! (vid)
NBA

The Russell Westbrook show: part 18! (vid)

westbrook

westbrook

Οι Μέμφις Γκρίζλις ήταν μία από τις μόλις 5 ομάδες, οι οποίες δεν είχαν δεχθεί ποτέ τριπλ-νταμπλ από τον ειδήμονα του είδους, Ράσελ Γουέστμπρουκ. Στο προηγούμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο “Russ” αποβλήθηκε στην 3η περίοδο, με 0 ασίστ στο ενεργητικό του. Στο χθεσινό ματς όμως, ο σούπερ σταρ των Θάντερ πήρε εκδίκηση, με τον δικό του, γνωστό τρόπο.

Με 24 πόντους, 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ, οδήγησε την Οκλαχόμα στη νίκη με 103-95, βάζοντάς του μπροστά από τις “αρκούδες”, στην 6η θέση της κατάταξης στη Δυτική περιφέρεια. Ήταν το 18ο τριπλ-νταμπλ του για φέτος, 7 περισσότερα από τον δεύτερο στην κατάταξη, Τζέιμς Χάρντεν. Παρά τους σκληροτράχηλους αμυντικούς του Μέμφις (Μάικ Κόνλεϊ, Τόνι Άλεν), οι οποίοι επιμελήθηκαν το μαρκάρισμά του, ο Γουέστμπρουκ έβρισκε τη λύση, είτε στο θανατηφόρο πικ-εν-ρολ με τον Στίβεν Άνταμς, είτε σε αιφνιδιασμούς. Μπορεί να μην σούταρε με υψηλά ποσοστά (6/19), “επισκέφθηκε” όμως αρκετές φορές τη γραμμή των βολών (12/15), όντας αρκετά αποδοτικός.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=J3VTAHRdFQg]

Οι Θάντερ έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, όταν ο Γουέστμπρουκ πετυχαίνει τριπλ-νταμπλ, καθώς έχουν ρεκόρ 15-3 τη φετινή σεζόν, όποτε συμβαίνει αυτό, ενώ, όταν ο “Westbeast” δεν το επιτυγχάνει, το ρεκόρ πέφτει στο 9-13., σύμφωνα με το ΕSPN. O πυραυλοκίνητος γκαρντ βαδίζει στα χνάρια του μύθου Όσκαρ Ρόμπερτσον, με τα στατιστικά τους να επιβεβαιώνουν απόλυτα του λόγου το αληθές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…