Κεντρική Basket League Άρης “Τεράστια παράπονα για το πώς σφύριζαν οι διαιτητές…”

“Τεράστια παράπονα για το πώς σφύριζαν οι διαιτητές…”

prt

prtΕκτός του Σπύρου Μούρτου, παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με την Μπάνβιτ έκανε και ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Ελληνας κόουτς δήλωσε:

“Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και αξίζαμε να κερδίσουμε. Με όλο τον σεβασμό στην Μπάνβιτ, έχουμε τεράστια παράπονα για τα κριτήρια με τα οποία σφύριζαν οι διαιτητές. Πώς είναι δυνατόν να σούταραν 44 βολές; Οι τελευταίες έξι βολές, μάλιστα, ήταν στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, όμως πρέπει να προχωρήσουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα σε τρεις ημέρες, απέναντι στην ΑΕΚ κι έχουμε να διαχειριστούμε τον τραυματισμό του Ζάρα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Μπάνβιτ για τη φιλοξενία.

Δεν εξηγείται η διαφορά στις βολές. Αν δούμε το βίντεο, οι δυο ομάδες έπαιξαν σκληρά, ωστόσο τα κριτήρια ήταν διαφορετικά. Στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας ο παίκτης της Μπάνβιτ σπρώχνει τον Τσαϊρέλη και δεν δίνεται τίποτα. Δεν πρέπει να σταθούμε περισσότερο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά όπως σήμερα, να αντέξουμε στις κακουχίες και να διατηρήσουμε τις καλές εμφανίσεις μας.

Ήταν κακή συγκέντρωση και ζήτημα συγκυρίας η τελευταία φάση της παράτασης. Δεν πρόκειται να κρυφτώ. Από ένα σημείο και μετά, είναι ανικανότητα. Είχαμε ένα δευτερόλεπτο να διαχειριστούμε μια φάση. Πρέπει να δούμε ξανά το ματς και να προσεγγίσουμε την όλη εικόνα. Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια. Είναι κρίμα, όμως, γιατί δεν επιβραβεύτηκε. Γι’ αυτό είμαι στεναχωρημένος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…