Κεντρική NBA “Σκληρά” λόγια Λεμπρόν για Μπάρκλεϊ
NBA

“Σκληρά” λόγια Λεμπρόν για Μπάρκλεϊ

charles barkley lebron james

charles-barkley-lebron-james

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ προκαλεί συχνά αντιδράσεις ποικίλων ειδών από την κοινή γνώμη, καθώς πηγαίνει μονίμως κόντρα στο ρεύμα, όντας ιδιαίτερα αιρετικός. Τα τελευταία χρόνια, ο “Sir Charles” έχει εκφραστεί αρνητικά ουκ ολίγες φορές, σε ό,τι αφορά τον Λεμπρόν Τζέιμς. Μετά όμως από την κριτική που του άσκησε, σχετικά με την ένταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Λεμπρόν και την διοίκηση των Καβς, ο “βασιλιάς” δεν άντεξε και “απασφάλισε”.

Είναι ένας hater. Τι είναι αυτό που καθιστά την άποψή του αξιόπιστη; Το ότι βγαίνει στην τηλεόραση;”, δήλωσε ο Τζέιμς στο ESPN. Μάλιστα, δεν περιορίστηκε εκεί: “Δεν θα τον αφήσω να δείξει ασέβεια στην κληρονομιά που έχω αφήσει. Δεν είμαι αυτός που πέταξε άνθρωπο από παράθυρο. Ποτέ δεν έφτυσα παιδί, ποτέ δεν είχα απλήρωτα χρέη στο Λας Βέγκας, ποτέ δεν είπα ότι δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση, ούτε πήγα την Κυριακή σε σαββατοκύριακο του All-Star Game, επειδή ήμουν σε πάρτι στο Λας Βέγκας. Το μόνο που κάνω αυτά τα 14 χρόνια είναι να εκπροσωπώ το NBA με τον κατάλληλο τρόπο. Όλο αυτό τον καιρό, δεν προκάλεσα ποτέ προβλήματα και σεβόμουν το παιχνίδι”.

Είναι φανερό πως ο εκνευρισμός του Λεμπρόν πηγάζει από την αγωνιστική κάθοδο των Καβαλίερς στα τελευταία ματς. Το αίτημά του για την απόκτηση ενός πλέι-μέικερ δεν έχει ικανοποιηθεί ακόμη, με συνέπεια να έχει διαταραχθεί η σχέση του με το front office της ομάδας. Πάντως, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το CBS: “Αυτά συμβαίνουν όταν προκαλείς τον κορυφαίο παίκτη της γενιάς του, ο οποίος τυγχάνει να έχει και πολύ καλή μνήμη“. Ο Τζέιμς αναφέρθηκε σε πλήρως αληθινά περιστατικά, βγαλμένα από τη ζωή του Μπάρκλεϊ και κάτι μας λέει ότι η ιστορία αυτή δεν θα τελειώσει εδώ. Η κόντρα των δύο θρύλων του μπάσκετ κρατάει χρόνια και θα συνεχιστεί εις το διηνεκές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…