Κεντρική Basket League Άρης Πρόκριση και για τον… κόσμο

Πρόκριση και για τον… κόσμο

ariev

arievΗ ΚΑΕ Άρης κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το Παλέ στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ και οι φίλοι των “κιτρίνων” αναμένεται να κάνουν το… καθήκον τους. Οι εκτιμήσεις που γίνονται στον Άρη είναι πως λογικά θα “έρθει” το sold out… Πρόκεiται άλλωστε για ένα πολύ σημαντικό ματς, ο κόσμος των “κιτρίνων” καλείται να στηρίξει το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη και αναμένεται να το κάνει, όπως άλλωστε έχει συμβεί πολλές φορές κατά το παρελθόν.

Στις τάξεις της ομάδας είναι γεγονός ότι θέλουν την πρόκριση απέναντι στην “Ενωση” και για τον… κόσμο του Άρη προκειμένου έτσι να τον “κρατήσουν” “ζεστό” εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων (να συνεχίσουν, δηλαδή, οι φίλοι των “κιτρίνων” να στηρίζουν την ομάδα, όπως αντικειμενικά… πάντα το κάνουν αυτό και μάλιστα πολύ καλά αν κρίνει κανείς από την προσέλευση που υπάρχει στο Παλέ σε σύγκριση με άλλα γήπεδα).

Ενα κακό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ πιθανόν να “φέρει” αρνητικές συνέπειες (π.χ. στο θέμα της στήριξης-προσέλευσης του κόσμου) και στον Άρη θέλουν την νίκη που θα δώσει την πρόκριση διατηρώντας παράλληλα την… ηρεμία γύρω από την ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…