Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ O… πολυτιμότερος Πέινερς του πρωταθλήματος

O… πολυτιμότερος Πέινερς του πρωταθλήματος

image 1

imageΟ Ζάνις Πέινερς ήταν μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ που ξεχώρισαν στο ματς με την Δόξα Λευκάδας. Ο Λετονός πέτυχε 16 πόντους και γενικώς βοήθησε πολύ στο να “έρθει” το θετικό αποτέλεσμα για τον “Δικέφαλο” ο οποίος πλέον είναι στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Απέναντι στο σύνολο του Χάρη Μαρκόπουλου, ο Πέινερς ήταν… πιο πολύτιμος για τον ΠΑΟΚ σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο φετινό (2016-17) ματς πρωταθλήματος (συνολικά 11 παιχνίδια έχει παίξει ο Λετονός στη Basket League).

Ο Λετονός εκτός των 16 πόντων στο παιχνίδι του Σαββάτου, είχε ένα ριμπάουντ, δύο ασίστ και ένα κλέψιμο και έτσι συγκέντρωσε 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Αυτή η επίδοση αποτελεί ρεκόρ για εκείνον στο ranking ενώ η δεύτερη καλύτερή του επίδοση στο πρωτάθλημα ήταν στον αγώνα με τον Κολοσσό όταν είχε “μαζέψει” 16 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Θυμίζουμε πως στις τάξεις του ΠΑΟΚ υπάρχει η επιθυμία για ανανέωση του συμβολαίου του Πέινερς, ένα θέμα που είχε αποκαλύψει το ebasket.gr και επιβεβαίωσε ο παίκτης με δηλώσεις του στο εξωτερικό.

Ποντάρετε ευρωπαϊκούς αγώνες και τα παιχνίδια του ΝΒA στην 2winbet.gr η οποία εκτός των υψηλότερων αποδόσεων της αγοράς σε όλες τις διοργανώσεις, σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε δωρεάν Free Quiz (έχοντας την προοπτική κερδών δίχως κατάθεση χρημάτων) εφόσον είστε πελάτης της!

Ο Κέλσι, ο Άρης και η… επιθυμία του Κένεθ

O “Δικέφαλος” “πάτησε” τετράδα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και αυτό το… οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Κέλσι Μπάρλοου. Ο γιος του σπουδαίου πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Κένεθ, πέτυχε 18 πόντους στο ματς (78-62) των Τρικάλων με τον Άρη ο οποίος έχασε και πλέον ισοβαθμεί με τον “Δικέφαλο” (οι “ασπρόμαυροι” στην παρούσα φάση έχουν το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας γιατί είχαν νικήσει στο Παλέ ενώ σε δύο αγωνιστικές θα γίνει το ντέρμπι στο “Παλατάκι”).

Ο Κένεθ, που εξέφρασε την χαρά του στον λογαριασμό του στο facebook για την απόδοση του γιου του κόντρα στους “κίτρινους”, έχει εκφράσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν την επιθυμία του να δει τον Κέλσι να παίζει στον ΠΑΟΚ.

Από την στιγμή που ο τελευταίος είναι γιος του Κένεθ, είναι λογικό να παρακολουθείται η πορεία του νυν παίκτη των Τρικάλων ο οποίος γενικότερα κάνει καλή σεζόν φέτος (πρώτος παίκτης των Τρικάλων στο σκοράρισμα και στο ranking). Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο “Δικέφαλος” να ασχοληθεί μαζί εν όψει της νέα σεζόν…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…