Κεντρική Basket League Άρης Ο… ποιοτικός Βλάντο το “χρωστούσε”!

Ο… ποιοτικός Βλάντο το “χρωστούσε”!

vlado

vladoΤο ότι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς είναι ένας παίκτης με μεγάλες δυνατότητες, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί… Εξάλλου αυτό το έχει δείξει τόσο στον Πανιώνιο, όσο και στον Παναθηναϊκό… Ο 26χρονος καλαθοσφαιριστής απέναντι στην ΑΕΚ απέδειξε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι για τον Άρη

Μπορεί ο Γουίλ Κάμινγκς να ήταν αυτός που έδωσε την νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και να πήρε στις… πλάτες του το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη προς το τέλος του αγώνα (με αυτά που κάνει φέτος ο Κάμινγκς, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάποια στιγμή να υπάρξουν συζητήσεις για την παραμονή του την επόμενη σεζόν, αν και ακόμη είναι νωρίς γι’ αυτό το θέμα), ωστόσο ο Γιάνκοβιτς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Άρη βάσει ranking.

Tα “κατορθώματά” του απέναντι στην “Ενωση”; Πέτυχε 9 πόντους, “κατέβασε” 11 ριμπάουντ, έδωσε τρεις ασίστ και έτσι συγκέντρωσε 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Αρκετή δουλειά, δηλαδή, από τον Βλάντο ο οποίος είναι αν μη τι άλλο είναι ένας ποιοτικός παίκτης και το φανέρωσε το Σάββατο (14/1). Ο Γιάνκοβιτς χρειάστηκε να μείνει στα… πιτς για κάποιο διάστημα γιατί ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στο πέλμα και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλων Πατρών στις 17/12.

Στα έξι παιχνίδια (κόντρα σε Απόλλων Πατρών, Λαύριο και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και απέναντι σε Ναχαρίγια, Μπάνβιτ και Νίμπουρκ για το Champions League) που προηγήθηκαν πριν “έρθει” αυτό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Ελληνας φόργουορντ είχε 6,1 πόντους μέσο όρο και 5,8 βαθμούς ανά αγώνα στο ranking.

Κάπως έτσι με τα συγκεκριμένα νούμερα, ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής “χρωστούσε” μια καλή εμφάνιση στον Άρη αλλά και στον… εαυτό του (μετά το πρόβλημα τραυματισμού του) και φρόντισε να την κάνει στο κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην “Ενωση”. Μάλιστα οι 18 βαθμοί που “μάζεψε” στο ranking στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν οι περισσότεροι του στα τελευταία επτά παιχνίδια του, σε αυτά δηλαδή που συμμετείχε με την επιστροφή του από τον τραυματισμό του.

Ποιον θα αντιμετωπίσει ο Άρης στον τελικό του Κυπέλλου, τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό; Ποντάρετε το ντέρμπι των “αιωνίων” στην 2winbet.gr που έχει τις υψηλότερες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο Άρης, ο τελικός και η… Ξάνθη

O Άρης είναι στον τελικό Κυπέλλου και περιμένει τον αντίπαλό του. Θα είναι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός οι οποίοι την Δευτέρα θα “συγκρουστούν” στο ΣΕΦ. Με το που “βγει” το τελικό ζευγάρι που θα “μονομαχήσει” για το τρόπαιο, προφανώς θα “τρέξει” άμεσα το θέμα για το που θα γίνει ο τελικός. Ενα σενάριο που έχει “ακουστεί” είναι ότι οι “κίτρινοι” θα ήθελαν ο τελικός να γίνει στην Ξάνθη και ότι φαίνεται να υπάρχει διάθεση αυτό να προταθεί από πλευράς “κιτρίνων”. Στην παρούσα φάση τίποτα δεν μπορεί να είναι βέβαιο και όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …