Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Άρης, τα “πρέπει” και η… Παρτιζάν

Ο Άρης, τα “πρέπει” και η… Παρτιζάν

pic paok

pic paokO ΠΑΟΚ το Σάββατο (04/02) θα υποδεχτεί τον Άρη και από σήμερα η προετοιμασία του “Δικεφάλου” θα αρχίσει να… επικεντρώνεται στο συγκεκριμένο ντερμπι. Ηδη, φυσικά, το παιχνίδι με τους “κίτρινους” είναι στο μυαλό όλων στις τάξεις των “ασπρόμαυρων”. Πρόκεται εξάλλου για ένα ματς που ο “Δικέφαλος” θέλει το θετικό αποτέλεσμα για… πολλούς λόγους και υπάρχουν κάποια “πρέπει” για την νίκη.

Υπάρχει το βαθμολογικό κομμάτι και ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα ώστε να ισοβαθμήσει με το σύνολο του Πρίφτη (το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας το έχουν οι “ασπρόμαυροι” γιατί είχαν κερδίσει στο Παλέ) το οποίο στην παρούσα φάση είναι έναν βαθμό πάνω (ο “Δικέφαλος” πλέον έχει “βγει” εκτός τετράδας). Σε περίπτωση ήττας ο Άρης (που ενισχύεται σημαντικά με τον Τζαμόν Γκόρντον) θα… απομακρυνθεί. Υπάρχει, επίσης, το θέμα της στήριξης του κόσμου… Με θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θα “κρατήσει” περισσότερο “ζεστούς” τους οπαδούς.

Ποιος θα “αρπάξει” την νίκη στο μεγάλο σημερινό ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος; Ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός; Η 2winbet.gr έχει για τους πελάτες της πολλές στοιχηματικές επιλογές με τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς!

Είναι γεγονός πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν στηρίζουν ιδιαίτερα το τμήμα μπάσκετ… Κάπως έτσι στον “Δικέφαλο” είναι λογικό να σκέφτονται πως σε περίπτωση ήττας από τον Άρη τα πράγματα μπορεί να γίνουν… χειρότερα στην προσπάθεια να “τραβήξουν” τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το θέμα της… ηρεμίας της ομάδας καθώς πάντα μια νίκη σε τέτοια ντέρμπι “φέρνει” καλό κλίμα (όχι ότι στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καλό κλίμα, αλλά σίγουρα αυτό “φτιάχνει”… καλύτερα σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος απέναντι στον Άρη και θα μείνει πίσω η ήττα από τον Κολοσσό).

Από εκεί και πέρα σχετικά με τα ματς κόντρα στην Παρτιζάν για το Champions League, κάποια διαδικαστικά ζητήματα θα ρυθμιστούν αυτή την εβδομάδα. Πέρα από την οριστικοποίηση σχετικά με το ποτέ ακριβώς θα γίνουν τα παιχνίδια, θα καθοριστεί και ο αριθμός του κόσμου της Παρτιζάν που θα βρεθει στο “Παλατάκι” αλλά και του κόσμου του ΠΑΟΚ που θα βρεθεί στην Σερβία. Θυμίζουμε πως οι φίλοι του “Δικεφάλου” έχουν αδελφοποιηθεί με αυτούς της Παρτιζάν και αναμένεται να υπάρχει γιορτινό κλίμα στα δύο παιχνίδια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…