Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μικροένταση στο Παλέ

Μικροένταση στο Παλέ

ei 1

eiH αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο Παλέ (για τον ημιτελικό Κυπέλλου που ξεκινά στις 17.00) και τα… άκουσε από τους φίλους του Άρη. Κάποια στιγμή μέλος της αποστολής της “Ενωσης” έκανε βόλτα σε όλο το γήπεδο, γύρισε και κοίταξε τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης (σύμφωνα με μαρτυρίες… γέλασε) και αυτό εξόργισε τους τελευταίους.

Αρχισαν τα “γάλλικα” να γίνονται πιο… έντονα ενώ πετάχτηκε και ένα ποτήρι (καφέ). Αμέσως μαζεύτηκε αστυνομική δύναμη στον χώρο των επισήμων, εκεί όπου είχαν βρεθεί οπαδοί του Άρη και δεν συνεχίστηκε η μικροένταση. Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο είναι και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Νίκος Λάσκαρης (μαζί με την σύζυγό του, Τζόρτζια).

Οι παίκτες του Άρη αποθεώθηκαν από τον κόσμο της ομάδας στις 16.30 όταν εμφανίστηκαν στο γήπεδο ενώ οι καλαθοσφαιριστές της ΑΕΚ αποδοκιμάστηκαν έντονα. Στις 16.40 οι διαιτητές με το που έκαναν την εμφάνισή τους, άκουσαν “γαλλικά” και αποδοκιμασίες από τους φίλους του Άρη οι οποίοι πάντως έχουν δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα!

o*το κείμενο ανανεώνεται…

“Κιτρινόμαυρο” ντέρμπι στο Παλέ με… φόντο τον τελικό Κυπέλλου. Ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση, ο Άρης ή η ΑΕΚ; Ποντάρετε στην 2winbet.gr΄όπου υπάρχουν οι υψηλότερες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…