Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μας θεωρούσαν εχθρούς, επειδή παίζαμε περισσότερο από τους Έλληνες”

“Μας θεωρούσαν εχθρούς, επειδή παίζαμε περισσότερο από τους Έλληνες”

pavlovic papagiannis panathinaikos trikala

pavlovic-papagiannis-panathinaikos-trikala

Ο Σάσα Πάβλοβιτς μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του σχολίασε πως ένιωθε σαν εχθρός της ομάδας επειδή είχε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τους Έλληνες παίκτες και αναφέρθηκε στις γνώσεις του Διαμαντίδη για την πολιτική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος φόργουορντ: 

“Στον Παναθηναϊκό πήγα, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο κλαμπ. Είναι πάντως δύσκολο για κάποιον που έρχεται από το ΝΒΑ να συνηθίσει στην Ευρώπη. Φάνηκε τελικά σαν να είμαστε εμείς οι εχθροί της ομάδας. Θεώρησαν πως εξαιτίας μας δεν έπαιρναν χρόνο οι Έλληνες και κυρίως ο Παπαγιάννης. Έχει την δυνατότητα να παίξει στο ΝΒΑ, αλλά δεν είχε την ποιότητα να αγωνιστεί στην Euroleague. Ο Κούζμιτς ήταν πιο έμπειρος. Κάθε χαμένο λέι απ ή σε κάθε λάθος, αντιμετωπιζόταν ως έγκλημα. Ο κόσμος έλεγε πως είναι καλό να παίζει ο Παπαγιάννης, γιατί βοηθούσε στις νίκες και ήταν από τους καλύτερους μας παίκτες, αλλά για να παίξει ο νεαρός ψηλός, έπρεπε να μην μπορεί και ο Κούζμιτς. Είχε μεγάλη πίεση ο Κούζμιτς. Τώρα παίζει καλά και βελτιώνεται”.

Στην συνέχεια πρόσθεσε για τις γνώσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη όσων αφορά την πολιτική: 

“Είναι περίεργος άνθρωπος. Είτε έπαιζε άσχημα, είτε έβαζε 20 πόντους, ήταν ίδιος. Δεν ξέρει τι αμάξι οδηγεί. Δεν έχει κάποιο χόμπι ή ενδιαφέρον. Για την ακρίβεια, λέω ψέματα. Ενδιαφέρεται για την πολιτική. Ξέρει καλύτερα από εμένα τι γίνεται στη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία, την Αλβανία. Απίστευτος χαρακτήρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…