Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Λυκογιάννης: “Μείναμε πιστοί σε αυτά που είχαμε σχεδιάσει”

Λυκογιάννης: “Μείναμε πιστοί σε αυτά που είχαμε σχεδιάσει”

aris likogiannis kostas papadakis kolossos rodou

aris-likogiannis-kostas-papadakis-kolossos-rodou

Ο Κολοσσός πανηγύρισε σπουδαίο διπλό απέναντι στο Ρέθυμνο, κι όπως ο ίδιος ο προπονητής των “θαλασσί”, Άρης Λυκογιάννης, τόνισε, η ομάδα του παρέμεινε πολύ πιστοί στο πλάνο το οποίο είχε σχεδιάσει.

Συγκεκριμένα, είπε:
“Ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Νομίζω ότι μείναμε πολύ πιστοί σε όλα εκείνα που είχαμε σχεδιάσει. Η προπονητική μας εβδομάδα ήταν πολύ καλή παρότι ήρθαμε χωρίς τον Τσούκου και ξέραμε ότι δεν θα παίξει σε αυτό το ματς. Ξέραμε ότι το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα τρανζίσιον με 70 πόντους μ.ο. στα εκτός και 87.5 πόντους στα εντός έδρας. Άρα γνωρίζαμε πως αν πάμε στο 5 εναντίον 5 έχουμε τον πρώτο λόγο. Το τηρήσαμε, ελέγξαμε τον ρυθμό, ενώ στο β’ ημίχρονο ελέγξαμε και το επιθετικό ριμπάουντ και καταφέραμε και φτάσαμε σε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Είχαμε μεγάλο κίνητρο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή την επιτυχία. Παίξανε και οι 11 παίκτες και έδωσαν όλοι κάτι θετικό. Γενικά δείξαμε πολλά ψυχικά αποθέματα και κερδίσαμε.

Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει ροή στο πρωτάθλημα. Μετά το ματς με την ΑΕΚ δεν χάλασε το μυαλό μας, χάλασε η όλη λειτουργία μας λόγω της διακοπής. Μείναμε 15 μέρες χωρίς ματς και πήγαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με μία ομάδα που το ήθελε πολύ, τα Τρίκαλα. Πατήσαμε σε αυτό σε αυτή τη διακοπή. Είπαμε κάποια πράγματα και εμφανιστήκαμε πιο έτοιμοι Από κει και πέρα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όπως και το επόμενο κόντρα στον ΠΑΟΚ“.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Κολοσσού, Κώστας Παπαδάκης δήλωσε: “Ξέραμε ότι θα παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς σήμερα εδώ στο Ρέθυμνο με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να έρθουμε να κερδίσουμε το ματς. Δώσαμε όλοι το 100% για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και στο τέλος τα καταφέραμε. Πάντα είμαι έτοιμος. Περιμένω πότε θα μου δώσει την ευκαιρία ο κόουτς. Με έβαλε μέσα, έτυχε να έρθει η μπάλα σε μένα και πέτυχα κρίσιμα σουτ. Όλοι κάναμε τρομερή προσπάθεια“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…