Κεντρική NBA Και ο Μάτζικ είναι με τον Γιάννη!
NBA

Και ο Μάτζικ είναι με τον Γιάννη!

magic johnson

magic-johnson

Φαίνεται πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πείσει ακόμη και τους μεγαλύτερους θρύλους στην ιστορία του μπάσκετ, πως αξίζει να βρίσκεται στη μεγάλη γιορτή του All-Star Game, ανάμεσα στους κορυφαίους του πλανήτη. Συγκεκριμένα, με μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο τεράστιος Μάτζικ Τζόνσον έπλεξε το εγκώμιο του “Greek freak”, αλλά και του συμπαίκτη του, Τζαμπάρι Πάρκερ.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ από την 2winbet.gr στους πελάτες της! Εάν ο πελάτης μαντέψει σωστά 6 από τα 6 γεγονότα κερδίζει 10€, 8 από τα 8 γεγονότα κερδίζει 20€ και αν βρει 10 από τα 10 γεγονότα κερδίζει 30€. Κάντε εγγραφή τώρα!

Πιο αναλυτικά, το μήνυμα αναφέρει: “Απολαμβάνω να παρακολουθώ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς, ή “Greek freak”, αλλά και τον Τζαμπάρι Πάρκερ. Και οι δύο είναι παίκτες επιπέδου All-Star!“.

Ακόμη, αποθέωσε και τον κόουτς των Μπακς, Τζέισον Κιντ, λέγοντας: “Μου αρέσει να βλέπω τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο, μελλοντικός hall-of-famer, Τζέισον Κιντ, κάνει εξαιρετική δουλειά, προπονώντας αυτή τη νεαρή ομάδα!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…