Κεντρική NBA Καθολική αποθέωση Γιάννη από τους Μπακς!

Καθολική αποθέωση Γιάννη από τους Μπακς!

Jeison kid

Jeison kid

Ο Γιάννης τα κατάφερε! Ανήκει πλέον ανάμεσα στους καλύτερους, στις ατραξιόν του παγκοσμίου μπάσκετ, στους παίκτες-ορόσημα. Ο “Greek freak” θα είναι στη βασική πεντάδα της Ανατολικής περιφέρειας, στο επερχόμενο All-Star Game, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Μια τέτοια εξέλιξη, δεν θα μπορούσε παρά να προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στις τάξεις των “ελαφιών“, με παίκτες, προπονητή και τζένεραλ μάνατζερ, να εκφράζουν τα συγχαρητήρια και το θαυμασμό τους, για το καταπληκτικό επίτευγμα του Έλληνα σταρ!

Ποντάρετε το ματς τoυ Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασκόνια αλλά και γενικά όλα τα παιχνίδια της Euroleague στην 2winbet.gr η οποία εκτός των υψηλότερων αποδόσεων της αγοράς σε όλες τις διοργανώσεις, σας δίνει την δυνατότητα για κάποια free κουίζ εφόσον είστε πελάτης της!

Ο Τζον Χάμοντ, γενικός διευθυντής των “ελαφιών” και ο “αρχιτέκτονας” του ρόστερ της ομάδας, δήλωσε: “Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τον Γιάννη, για την ομάδα και για όλους όσους σχετίζονται. Το αξίζει αυτό που έχει πετύχει, βάσει της δουλειάς που έχει ρίξει”.

Ο Τζέισον Κιντ, με τη σειρά του, εξήρε τη σπουδαιότητα της σκληρής δουλειάς και το πού μπορεί να οδηγήσει: “Το να ξεκινάς βασικός (στο All-Star Game) είναι σπουδαίο επίτευγμα. Είναι ένας τέλειος τρόπος, για να πάρεις τα εύσημα για την σκληρή δουλειά σου. Το γεγονός αυτό, θα δείξει στον Γιάννη ότι, η σκληρή δουλειά είναι αρκετή, ώστε να σε στείλει στο All-Star Game. O Γιάννης, είναι στη διαδικασία εκμάθησης του πώς να γίνει ηγέτης. Όταν το καταφέρει αυτό, τότε θα δείτε άλλα πράγματα, τα οποία θα είναι εντυπωσιακά. Έχει ακόμα δρόμο. Η ομορφιά όλου αυτού, είναι ότι έχει αποδεχθεί αυτό που του ζητείται να κάνει και θέλει να το κάνει. Αυτό, τον καθιστά ξεχωριστό”.

Από την άλλη, ο συμπαίκτης του, Τζέισον Τέρι, επικεντρώθηκε σε αυτά που μπορεί να κάνει ο Γιάννης εντός παρκέ: “Μπορεί να μαρκάρει από το 1 έως το 5. Ο Σκότι Πίπεν, είναι ο μόνος που θυμάμαι, ο οποίος το έκανε αυτό. Είναι φτιαγμένοι από το ίδιο καλούπι, μόνο που ο Γιάννης είναι λίγο πιο ψηλός”. Ακόμη, μίλησε για την σπουδαιότητα των νικών, τις οποίες οφείλει να φέρει ο Γιάννης στην ομάδα του: “Όταν ξεκινούν να έρχονται οι ατομικές διακρίσεις, για ποιο πράγμα κρίνεσαι μετά; Τις νίκες, και αυτό θα είναι το μόνο που μετράει”, όπως μεταδίδει ο Τσαρλς Γκάρτνερ της Milwaukee Journal.

Οι επιδόσεις του Γιάννη, έχουν και ιστορικό αντίκτυπο, καθώς θα είναι ο πρώτος παίκτης των “ελαφιών”, ο οποίος επιλέγεται να συμμετάσχει στη μεγάλη “γιορτή”, μετά τον Μάικλ Ρεντ, το 2004, ενώ, θα είναι ο πρώτος βασικός, μετά τον θρυλικό, Σίντνεϊ Μόνκριφ, το 1986! Στον επίσημο λογαριασμό των Μπακς στο Twitter, αναρτήθηκαν δύο ποστ, τα οποία αντικατοπτρίζουν όλους τους all-stars στην ιστορία της ομάδας, με τον Αντετοκούνμπο να φιγουράρει ανάμεσα σε ονόματα, όπως ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και ο Όσκαρ Ρόμπερτσον!

Τέλος, αρκετοί συμπαίκτες του, έσπευσαν να του πουν συγχαρητήρια στο Twitter, όπως ο Ντελαβεντόβα, ο Μέικερ και ο Τέρι.

Φαίνεται πως ο πλανήτης ανήκει στον Γιάννη, εμείς απλά ζούμε σε αυτόν!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Δείτε τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικρά…