Κεντρική Basket League Άρης Η “πρώτη” του Τζάκσον και οι “ματιές” στην αγορά

Η “πρώτη” του Τζάκσον και οι “ματιές” στην αγορά

aris b

aris bΞεκίνησε… δουλειά με την ομάδα του Άρη ο Τζάστιν Τζάκσον. Ο Αμερικανός την Κυριακή έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους “κίτρινους” και πλέον το ζητούμενο είναι να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Εξάλλου υπάρχει και ο τελικός Κυπέλλου μπροστά (την Δευτέρα η απόφαση για το που θα γίνει το ματς με τον Παναθηναικό) και ο Τζάκσον θα πρέπει να “μάθει” το παιχνίδι του Άρη. Ο Αμερικανός είναι αρκετά αθλητικός (όπως έδειξε και στην προπόνηση της Κυριακής) ενώ την Δευτέρα αναμένεται υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο.

Από εκεί και πέρα από την πιάτσα τον μάνατζερ προκύπτει πως οι “κίτρινοι” “κοιτούν” για πλέι μέικερ (γενικότερα διάφορα “ακούγονται” όπως μεταξύ άλλων ότι στον Άρη ελπίζουν σε “ανέβασμα” της απόδοσης του Τζένκινς γιατί φαίνεται να υπάρχει κάποιος προβληματισμός για τον παίκτη)…

Στο μεταξύ την Κυριακή αναλύθηκαν τα λάθη που έγιναν στο ματς με τα Τρίκαλα (πλέον για τον Άρη ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μονακό και μένει να εκδοθεί το δελτίο του Τζάκσον για να είναι διαθέσιμος).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…