Κεντρική Basket League Άρης Η ανάλυση της ΑΕΚ και η… διαχείριση της πίεσης

Η ανάλυση της ΑΕΚ και η… διαχείριση της πίεσης

ariii

ariiiΔίχως προβλήματα κύλησε η προετοιμασία του Άρη το απόγευμα της Πέμπτης. Ηταν όλοι οι παίκτες στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη, σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς ΚΑΕ ενώ έγινε προβολή βίντεο. Ετσι αναλύθηκε το παιχνίδι της ΑΕΚ εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (14/01, 17:00), με τον τεχνικό του Άρη να δίνει τις σχετικές οδηγίες στους καλαθοσφαιριστές του για το τι θα πρέπει να προσέξουν απέναντι στην “Ενωση”.

Ο Πρίφτης μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στην Νίμπουρκ υπογράμμισε πως η ομάδα του καλείται να μην δείξει αγχωμένη στον ημιτελικό Κυπέλλου, κάτι που αν μη τι άλλο είναι αρκετά σημαντικό αν σκεφτούμε πως ο Άρης είναι η ομάδα που θα έχει την μεγαλύτερη… πίεση για την πρόκριση στον τελικό, δεδομένου πως το ματς γίνεται στην έδρα του.

Οι καλαθοσφαιριστές του Άρη καλούνται να διαχειριστούν σωστά την όποια πίεση υπάρχει στην ομάδα για το θετικό αποτέλεσμα και στις τάξεις των “κιτρίνων” στέκονται στο ότι οι παίκτες θα πρέπει να παραμείνουν ήρεμοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ανεξαρτήτως το πώς θα κυλήσει αυτός ανά διαστήματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…