Κεντρική Basket League Άρης Η ΑΕΚ και η… τελευταία ευχάριστη ανάμνηση Κυπέλλου (vid)

Η ΑΕΚ και η… τελευταία ευχάριστη ανάμνηση Κυπέλλου (vid)

aris tropaio

aris tropaioO Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο Παλέ το Σάββατο έχοντας ως στόχο την νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, κάτι φυσικά που θέλει και η “Ενωση”. Οσον αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου και τις “μάχες” με την ΑΕΚ, η τελευταία πολύ ευχάριστη ανάμνηση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε ματς στο Παλέ ήταν την σεζόν 1997-98.

“Κιτρινόμαυρο” ντέρμπι στο Παλέ με… φόντο τον τελικό Κυπέλλου. Ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση, ο Άρης ή η ΑΕΚ; Ποντάρετε στην 2winbet.gr΄όπου υπάρχουν οι υψηλότερες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Τότε ο Άρης είχε υποδεχτεί στη Θεσσαλονίκη την “Ενωση” κερδίζοντας στον τελικό με 71-68 (έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε το τρόπαιο). Ο αγώνας είχε γίνει στις 1 Φεβρουαρίου του 1998 και πρώτος σκόρερ του Άρη ήταν ο Παναγιώτης Λιαδέλης με 22 πόντους.

Τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν ο  Χρήστος Μαγκώτσιος ενώ στον… αντίπαλο πάγκο ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης. Στο μεταξύ ο Άρης την Παρασκευή ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό δίχως προβλήματα και όλοι οι παίκτες ήταν στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…