Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ H διάθεση για… γρήγορο deal με Πέινερς και το καλό κλίμα

H διάθεση για… γρήγορο deal με Πέινερς και το καλό κλίμα

z

zTo ebasket.gr είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό το ζήτημα της πιθανής συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Ζάνις Πέινερς σχετικά με την νέα σεζόν (2017-18). Η επιβεβαίωση ήρθε από τα χείλη του Λετονού καθώς ανέφερε πως υπάρχουν επαφές με τον “Δικέφαλο” για την ανανέωση του συμβολαίου του (με σχετική πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης).

Ο Πέινερς είναι ένα σημαντικό “εργαλείο” στα χέρια του Σούλη Μαρκόπουλου, είχαμε σημειώσει πως στον ΠΑΟΚ υπάρχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη (είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, πέραν των αγωνιστικών του δυνατοτήτων) και το ότι ο “Δικέφαλος” από… νωρίς κινηθήκε για την παραμονή του, δεν προκαλεί καμιά εντύπωση.

Οι υψηλότερες αποδόσεις, πληθώρα επιλογών αλλά και Live Streaming για όλα τα ματς της Euroleague (12/1-13/1)! Oλα αυτά στην 2winbet.gr στην οποία μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων ζωντανά την “μάχη” του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα αλλά και το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Εφές!

Ακόμη… καλύτερα, αν η συμφωνία “έρθει” άμεσα

Στον ΠΑΟΚ, μάλιστα, υπάρχει διάθεση για… γρήγορο deal με τον Πέινερς (γενικότερα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από νωρίς συνηθίζουν να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για παίκτες που υπάρχουν στο νυν ρόστερ σχετικά με την παραμονή τους, δίχως απαραίτητα να ασκείται μεγάλη “πίεση” στους καλαθοσφαιριστές). Δεν εννοούμε ότι θέλουν πάση θυσία να “κλείσει” ακόμη και μέσα στον Γενάρη το θέμα, αλλά θα ήθελαν να έχουν το οριστικό “ναι” του παίκτη τους επόμενους μήνες και συγκεκριμένα πριν τελειώσει η σεζόν. Βέβαια το θέμα είναι ο καλαθοσφαιριστής τι θα αποφασίσει. Το θετικό είναι πως υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Θέλει να μείνει, περιμένει και τον… ατζέντη του

Στον Πέινερς αρέσει πολύ το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, θέλει να μείνει στον “Δικέφαλο” και αυτό είναι κάτι που παραδέχεται ανοιχτά. Περιμένει βέβαια να δει και ποια θα είναι η πορεία της ομάδας, περιμένει φυσικά και τι… θα πει ο ατζέντης του. Λογικό αυτό το τελευταίο… Μπορεί να υπάρξει μια πρόταση με καλά λεφτά από άλλον σύλλογο και ο ΠΑΟΚ να μην είναι το “φαβορί” για το θέμα της παραμονής του Πέινερς.

Το θέμα του Λετονού παρά την διάθεση του “Δικεφάλου” για… γρήγορο deal, ενδεχομένως και να αργήσει. Θυμίζουμε πως στον “Δικέφαλο” για του χρόνου έχουν κατά νου (και είναι σε ανοιχτή γραμμή για το ζήτημα της παραμονής) και τους Κλάντον-Σάιμπερτ, ένα θέμα που επίσης έχουμε αποκαλύψει το προηγούμενο διάστημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …