Κεντρική NBA Γιάννης: “Μπορούμε να μάθουμε πολλά από το παιχνίδι αυτό”
NBA

Γιάννης: “Μπορούμε να μάθουμε πολλά από το παιχνίδι αυτό”

095250

giannis-antetokounmpo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Νιου Γιορκ Νικς, “σκιαγραφόντας” τα αίτια της αποτυχίας των “ελαφιών”.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του: “Δεν παίξαμε καλά ούτε στην 3η περίοδο. Χαλαρώσαμε μετά το ημίχρονο, δεν είχαμε καλή κίνηση της μπάλας, παίρναμε δύσκολα σουτ, δεν πηγαίναμε κοντά στο καλάθι. Νομίζαμε ότι είχαμε ήδη νικήσει, αλλά δεν ήταν έτσι. Εκείνοι το πίστεψαν και για αυτό επέστρεψαν στο παιχνίδι. Πρέπει να συσπειρωθούμε, να δούμε το βίντεο του αγώνα και να καταλάβουμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος. Νομίζω ότι μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι“.

Για τον Κρίσταπς Πορζίνγκις: “Μεγάλο ταλέντο, πολύ καλός παίκτης. Μπορεί να απειλήσει από παντού στο γήπεδο. Σίγουρα, κάνει τους Νικς καλύτερους. Σήμερα, δεν δυσκολεύτηκα λόγω του Πορζίνγκις, ο οποίος είναι σίγουρα καλός αμυντικός, απλά εγώ και η ομάδα δεν βασιστήκαμε στα δυνατά μας σημεία.

Για την ευστοχία των Μπακς από το τρίποντο: “Ξεκινήσαμε να βάζουμε τρίποντα και τα …ερωτευτήκαμε, παρεκκλίνοντας από τις δυνάμεις μας. Αυτό κάναμε σήμερα. Είμαστε ομάδα όμως. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι και να προχωρήσουμε. Θα υπάρχουν αστάθειες. Η ήττα αυτή “πόνεσε”. Είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και δεν κάναμε αυτό που έπρεπε σήμερα”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UN4p_o7FByM]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…