Κεντρική NBA Γιάννης: “Δεν λειτουργήσαμε σωστά στο τέλος” (vid)
NBA

Γιάννης: “Δεν λειτουργήσαμε σωστά στο τέλος” (vid)

095250

giannis-antetokounmpo

Στην κακή λειτουργία των Μιλγουόκι Μπακς στα τελευταία λεπτά επικεντρώθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τους Σίξερς. Ακόμη, αναφέρθηκε και στη διαφορά του σημερινού ματς με το αντίστοιχο εναντίον των Ρόκετς, στο οποίο θεωρεί ότι το Μιλγουόκι είχε περισσότερο κίνητρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του “Greek freak“: “Παίξαμε σκληρά στο 2ο ημίχρονο αμυντικά και επιθετικά, επιστρέψαμε στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος δεν λειτουργήσαμε σωστά. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά, στο να προστατεύουμε την μπάλα στο τέλος και να λειτουργούμε καλύτερα”.

“Στο παιχνίδι εναντίον του Χιούστον, είχαμε περισσότερο κίνητρο, σε αυτό το παιχνίδι δεν είχαμε. Προσπαθήσαμε πολύ στο 2ο ημίχρονο και πήραμε το προβάδισμα, αλλά πρέπει να είμαστε έτσι σε όλο τον αγώνα“.

“Δουλεύουμε πάνω στο παιχνίδι μας από την 1η μέρα του training camp. Δεν θα αλλάξει κάτι. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε σκληρά και αυτό είναι όλο. Η σημερινή, ήταν μια από εκείνες τις μέρες, όπου δεν μπαίνει τίποτα, ενώ δεν έβρισκα και διαδρόμους προς το καλάθι”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hYDw1xc7TdI]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…