Κεντρική Basket League Άρης “Φρένο” στην… παραγωγική επίθεση της Νίμπουρκ

“Φρένο” στην… παραγωγική επίθεση της Νίμπουρκ

amibou

amibouΜετά την ήττα από την ΑΕΚ, ο Άρης καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι “κίτρινοι” την Τετάρτη υποδέχονται την Νίμπουρκ από την οποία είχαν ηττηθεί εκτός έδρας με 87-79 ενώ σε ό,τι αφορά την βαθμολογία του ομίλου, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μια νίκη λιγότερη σε σχέση με τους Τσέχους.

“Αντίδραση” μετά την ήττα από την ΑΕΚ θα “ψάξει” ο Άρης στον αγώνα με την Νίμπουρκ. Ποντάρετε τα ματς της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην 2winbet.gr! Εδώ οι υψηλότερες αποδόσεις!

Η Νίμπουρκ γενικότερα στο Champions League ξεχωρίζει όσον αφορά την επίθεσή της… Πετυχαίνει μέσο όρο 82 πόντους ανά ματς και αποτελεί την τέταρτη ομάδα της διοργάνωσης με τον υψηλότερο μέσο όρο πόντων (πρώτη είναι η Αβτοντορ, δεύτερη η Λούντβισμπουργκ και τρίτη η Τενερίφη). Μάλιστα στις πέντε σερί νίκες που έχει η Νίμπουρκ στο Champions League, ο μέσος όρος πόντων της είναι 91,6!

Ως εκ τούτου ο Άρης με καλή άμυνα θα πρέπει να βάλει “φρένο” στην παραγωγική επίθεση των Τσέχων. Από εκεί και πέρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης σύντομα περιμένουν το αποτέλεσμα της ένστασης για το ματς με την Μπάνβιτ. Στους “κίτρινους” θεωρούν πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, θέλουν δικαίωση και ευελπιστούν αυτή να “έρθει”…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…