Κεντρική Basket League Άρης “Ενέργεια στην άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ”

“Ενέργεια στην άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ”

prt

prtΟ Άρης έχει μπροστά του το ντέρμπι με την ΑΕΚ και για το εκτός έδρας ματς της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης. Συγκεκριμένα είπε:

“Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δυνατό αγώνα, τον πιο δύσκολο εκτός έδρας έως τώρα στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα, βάθος και λύσεις σε όλες τις θέσεις. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε στον αγώνα με την Μπάνβιτ και να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αφού σε τέτοια παιχνίδια κάθε αδράνεια πληρώνεται”.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Πρέπει να έχουμε ενέργεια στην άμυνα και να προσέξουμε ιδιαίτερα το πολύ καλό μακρινό σουτ του αντιπάλου, όπως και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Επιθετικά, θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως στους τελευταίους αγώνες, με καλή κυκλοφορία και εκτέλεση, μειώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τα λάθη”.

Μέρα μεγάλου ντέρμπι σήμερα (6/1) με την 2winbet.gr να προσφέρει πληθώρα επιλογών για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, τις υψηλότερες αποδόσεις αλλά και Live Streaming, όπως και στα υπόλοιπα ματς της Euroleague! Εσείς τι θα ποντάρετε;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…