Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν προλαβαίνω να χαρώ το βραβείο του MVP”

“Δεν προλαβαίνω να χαρώ το βραβείο του MVP”

rivers 5

rivers

“Καυτός” για ακόμη μία φορά κόντρα στον Ολυμπιακό (26 π., 9 ριμπ) εμφανίστηκε ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP της 15ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League.

Ο Αμερικανός παίκτης του “τριφυλλιού, ωστόσο, τόνισε πως δεν έχει χρόνο να χαρεί τη συγκεκριμένη επιτυχία, λόγω του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.

Όλα όσα είπε ο Κέι Σι Ρίβερς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
-Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά στην παρουσία σου στην Ελλάδα σε συνδυασμό με την νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού; “Ο τίτλος του MVP και ειδικά μετά από έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό, αποτελεί μια μεγάλη τιμή για μένα. Ήταν η πρώτη φορά που πήρα αυτόν τον τίτλο έχοντας καλή απόδοση και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ωστόσο, δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου να ασχοληθώ περαιτέρω με το συγκεκριμένο θέμα καθώς πρέπει να συγκεντρωθώ, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, στα επόμενα ματς”.

– Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ένας παίκτης στα ντέρμπι “αιωνίων αντιπάλων” έχει πετύχει για τρίτο σερί αγώνα +20 πόντους. Ποιο είναι το “μυστικό” σου; “Αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Θεωρώ ότι είναι θέμα αντίδρασης. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και τέτοιου είδους παιχνίδια χρειάζονται και προετοιμασία, οπότε αποδείχθηκε ότι ήμουν έτοιμος”.

– Το δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods παρά την χθεσινή νίκη δεν έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, μετριάζει την χαρά σας; “Πραγματικά κανένας μας δεν σκεφτόταν τη διαφορά. Είτε έτσι είτε αλλιώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο κάπου, είτε στο “Νίκος Γκάλης” ή στο ΣΕΦ. Για εμάς ήταν μια σημαντική νίκη που μας βοηθά να “χτίσουμε” ξανά την αυτοπεποίθησή μας μετά από μια σκληρή ήττα στην Ευρωλίγκα”.

– Έχεις αγωνιστεί στα περισσότερα σπουδαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ποια είναι η άποψη σου για το ελληνικό; Σε ποιο επίπεδο βρίσκεται; “Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, είτε το πιστεύετε, είτε όχι. Εκτός από εμάς και τον Ολυμπιακό υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν σωστή βάση, κάνοντας το πρωτάθλημα ιδιαίτερα σκληρό. Πρέπει να προετοιμάζεσαι καλά για κάθε παιχνίδι με τον οποιονδήποτε αντίπαλο προκειμένου να κερδίσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…