Κεντρική NBA Άψογος Γιάννης, για μία ακόμη φορά (vid)
NBA

Άψογος Γιάννης, για μία ακόμη φορά (vid)

antetokounmpo1

antetokounmpo

Το φαινόμενο “Γιάννης Αντετοκούνμπο” συνεχίζει την επέλασή του στα παρκέ του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να πάρουν μια γεύση από το “πακέτο” ικανοτήτων του Έλληνα σταρ.

Ο Γιάννης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ  σε 41 λεπτά συμμετοχής, με 10/19 σουτ. Μπορεί να εμφανίστηκε κάπως περιορισμένος στα πρώτα λεπτά, λόγω της εξαιρετικής άμυνας των Θάντερ, αλλά σταδιακά, κατάφερε να φθάσει στις θέσεις δράσης του, ευρισκόμενος σε μόνιμα μις-ματς. Κινούνταν συνεχώς μακριά από τη μπάλα, όταν ο Τζέισον Κιντ ανέθετε σε κάποιον συμπαίκτη του την οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ ευστόχησε σε κάποια σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, ένα μοτίβο που τείνει να γίνει μόνιμο, καθώς έχει αυξήσει τα ποσοστά του στον τομέα αυτό.

Κερασάκι στην τούρτα, το βροντερό κάρφωμα στο πρόσωπο του Ντομάντας Σαμπόνις, στα μισά της 4ης περιόδου. Μέρα με τη μέρα, η συμμετοχή του στο All-Star Game του Φεβρουαρίου, φαντάζει όλο και πιο βέβαιη.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2ie9Ra4ebYg]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…