Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Αποχαιρέτησε έχοντας διψήφιο αριθμό πόντων σε… ένα ματς

Αποχαιρέτησε έχοντας διψήφιο αριθμό πόντων σε… ένα ματς

aimage 2

aimage (2)Το “διαζύγιο” με τον Μπράντον Τέιλορ ήταν κάτι το… αναμενόμενο. Εδώ και καιρό είχαμε αναφερθεί στην προοπτική να αποτελέσει παρελθόν ο Αμερικανός, του οποίου η επιλογή είναι γεγονός πως δεν “βγήκε” καθόλου στον ΠΑΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Τέιλορ πέτυχε μόνο σε ένα ματς (!) διψήφιο αριθμό πόντων στο σύνολο των αγώνων που έπαιξε σε πρωτάθλημα, Champions League και Κύπελλο.

Ηταν το εκτός έδρας παιχνίδι με την Βαρέζε, όταν ο Αμερικανός είχε 10 πόντους (στα υπόλοιπα ματς ο Τέιλορ είχε μονοψήφιο αριθμό πόντων ή έμεινε άποντος). Στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τον αντικαταστάτη “βγάζουν” πως η ομάδα συνεχίζει… ως έχει (τουλάχιστον το επόμενο διάστημα) και ότι δεν υπάρχει βιασύνη για απόκτηση καλαθοσφαιριστή. Από την πιάτσα των ατζέντηδων λέγεται πως ο “Δικέφαλος” “κοιτά” για παίκτη και ότι εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις σε διάφορες θέσεις (“3”-“4” ή “4”-“5”, ακόμη και “1” αν και ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλει να δει τον Θαντ ΜακΦάντεν σε ποιο βαθμό μπορεί να βοηθήσει και οργανωτικά εκτός απο εκτελεστικά).

Σε ό,τι αφορά τις θέσεις εκτός περιφέρειας (για το “1” υποψήφιος ο Τζέρελ Μπλάσινγκειμ, αν και δεν υπάρχει κάτι “χειροπιαστό” γι’ αυτόν την δεδομένη χρονική στιγμή), ο Οβι Σόκο που στην παρούσα φάση είναι τραυματίας αλλά στο τέλος του μήνα θα επιστρέψει στην δράση, θα μπορούσε να είναι μια λύση αν αποχωρούσε από την Μούρθια στην οποία ο ρόλος που είχε δεν τον κάλυπτε ιδιαίτερα (αν δεν γίνει κάτι στην τρέχουσα περίοδο, το όνομα του Σοκό για τον οποίο ανέκαθεν στον ΠΑΟΚ είχαν καλή γνώμη, ενδεχομένως να “παίξει” την επόμενη σεζόν αναλόγως βέβαια με τα οικονομικά δεδομένα), οι περιπτώσεις των Μπίλι ΜακΣέπαρντ και Κρις Εβανς (ακριβός) θεωρούνται δύσκολες καθώς δεσμεύονται με συμβόλαιο ενώ δεν αποκλείεται ο “Δικέφαλος” να πάει σε παίκτη που θα έχει έναν πιο συμπληρωματικό ρόλο στο ρόστερ, όχι τόσο πρωταγωνιστικό όπως για παράδειγμα γίνεται με τον ΜακΦάντεν.

Από εκεί και πέρα στη Θεσσαλονίκη στον αγώνα με την Ολντενμπουργκ αναμένεται να βρεθεί ο ατζέντης του Ζάνις Πέινερς και μένει να φανεί αν “τρέξει” κάποια συζήτηση για το μέλλον του Λετονού στον ΠΑΟΚ (για την επόμενη αγωνιστική χρονιά). Πάντως με τα τωρινά δεδομένα, πιθανότατα οι τελικές εξελίξεις στο θέμα του Πέινερς να “έρθουν” στο τέλος της σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …