Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ανεβασμένος” Κόνιαρης και για… πρώτη φορά “διψήφιος”

“Ανεβασμένος” Κόνιαρης και για… πρώτη φορά “διψήφιος”

anto

antoΠολύ καλός ήταν ο Αντώνης Κόνιαρης απέναντι στην Βέντσπιλς. Ο ΠΑΟΚ με το… καλημέρα “πάτησε” γκάζι στο ματς της Τρίτης και ο 19χρονος καλαθοσφαιριστής μπήκε ιδιαίτερα “ζεστός” στον αγώνα κόντρα με τους Λετονούς. Εδωσε… ώθηση στον ΠΑΟΚ, γενικά ήταν ιδιαίτερα θετικός στο παιχνίδι του (βάσει ranking αποτέλεσε τον δεύτερο πολυτιμότερο παίκτη του “Δικεφάλου” μαζί με τους Σάιμπερτ και Κλάντον) και τελείωσε το ματς με 10 πόντους.

Ο Κόνιαρης, όπως φανερώνουν οι αριθμοί, είναι αρκετά “ανεβασμένος” τον τελευταίο καιρό όσον αφορά το σκοράρισμα. Εχουμε και λέμε… Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, αυτά απέναντι σε Νεπτούνας, Όλντενμπουργκ, Δόξα Λευκάδας και Βέντσπιλς, ο νεαρός έχει μέσο όρο 8,2 πόντους ενώ στα ματς που έγιναν για το πρωτάθλημα και το Champions League πριν την συγκεκριμένη τετράδα αγώνων, είχε μέσο όρο 2,5 πόντους.

Οι υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, Live Streaming σε Euroleague και ΝΒΑ, αλλά και Free Quiz (με την δυνατότητα κερδών δίχως κατέθεση χρημάτων) από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της!

Μάλιστα με τους 10 πόντους του απέναντι στην Βέντσπιλς, ο Κόνιαρης για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν είχε διψήφιο αριθμό πόντων στα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οπως και να έχει, ο χρόνος αποτελεί… σύμμαχο του νεαρού έτσι ώστε να “ξεδιπλώνει” ολοένα και περισσότερο το ταλέντο του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εκτός των επιθετικών επιδόσεων ο Κόνιαρης προσφέρει μεγάλες βοήθειες αμυντικά, ένας τομέας που δίνει πάντα προσοχή ο Σούλης Μαρκόπουλος.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…