Κεντρική NBA 13ος στον πλανήτη ο Γιάννης, σύμφωνα με τον Κένι Σμιθ! (vid)
NBA

13ος στον πλανήτη ο Γιάννης, σύμφωνα με τον Κένι Σμιθ! (vid)

antetokounmpo1

antetokounmpo

Όσο συνεχίζει τις elite εμφανίσεις του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστεί στην κουβέντα για τους κορυφαίους του πλανήτη τα ερχόμενα χρόνια, με την προοπτική του να φαντάζει “τρομακτική”. Φαίνεται όμως πως ο “Greak freak“, ξεκινά ήδη να εισέρχεται δειλά-δειλά στη συζήτηση αυτή από τώρα, με τον Κένι Σμιθ, αναλυτή του TNT και μέλος του διαβόητου crew της εκπομπής “Inside the NBA“, να τον τοποθετεί στο νούμερο 13!

Με ένα μικρό του σχόλιο, ο Σμιθ ανέφερε: : “Ο Γιάννης έχει ανέβει στη λίστα. Ο “Greak freak“, κάνει πράγματα, τα οποία δεν βλέπουμε άλλους παίκτες να κάνουν“. Μάλιστα, ο, συνήθως αιρετικός, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, φάνηκε να συμφωνεί με την κατάταξη του συναδέλφου του, πράγμα σπάνιο για τον “Sir Charles“!

Σαφώς, οι επιλογές ενός ατόμου δεν αποτελούν απαραίτητα αντικειμενικό κριτήριο, ιδιαίτερα από ένα άτομο όπως ο Σμιθ, του οποίου η λίστα έχει ξεσηκώσει πληθώρα διαφωνιών ανάμεσα στους φανς του “μαγικού κόσμου”. Όμως, είναι ενδεικτικό του πώς αντιμετωπίζεται πλέον ο Γιάννης στους κύκλους του NBA: ως ένας πραγματικός σταρ!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=j1Tq694uH4Q]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…