Κεντρική Basket League Άρης Το κριτήριο για… ετοιμοπόλεμο Μπάκνερ

Το κριτήριο για… ετοιμοπόλεμο Μπάκνερ

ÁÑÇÓ - ÌÏÍÁÊÏ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2016-2017)Ο Ερικ Μπάκνερ την Παρασκευή (23/12) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τον Αμερικανό να έχει δείξει σημαντική πρόοδο σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του. Θυμίζουμε πως στις 30/11 η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Άρη ήταν πως ο Μπάκνερ θα μείνει στα… πιτς για τρεις μήνες γιατί υπέστη οστικό οίδημα στην ποδοκνημική. Η αποθεραπεία πάει καλά ως τώρα (το καλοκαίρι πιθανόν να χρειαστεί να κάνει καθαρισμό στο πόδι ο παίκτης) και όπως λένε στον Άρη, το κριτήριο για το πότε ο 26χρονος σέντερ θα είναι ετοιμοπόλεμος για τους αγώνες των “κιτρίνων” είναι το πώς θα νιώσει ο Αμερικανός όταν χρειαστεί να πάρει μέρος στο διπλό της ομάδας ή σε κάποιο ματς.

Φορτσάρει ο Άρης ο οποίος έχει έξι σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη! Ποντάρετε τα παιχνίδια των “κιτρίνων” στην 2winbet.gr στην οποία υπάρχουν οι καλύτερες αποδόσεις!

Τότε θα φανούν όλα. Αν δεν νιώθει πόνους, καλώς… Αν νιώθει, τότε θα χρειαστεί να συνεχίσει ο Αμερικανός το συντηρητικό του πρόγραμμα. Στην παρούσα φάση όποιες εκτιμήσεις γίνονται για το πότε θα είναι ετοιμοπόλεμος ο Μπάκνερ, μοιάζουν… βιαστικές. Ενδεχομένως να είναι έτοιμος για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αυτό δεν το αποκλείουν στον Άρη αλλά σε κάθε περίπτωση το να θα μπει απλώς ο παίκτης στην αποστολή για έναν αγώνα, με το να μπορεί να προσφέρει, έχει… διαφορά (με την έννοια πως το ζητούμενο είναι να δοκιμάσει να αγωνιστεί και να μην νιώσει πόνους). Στο μεταξύ το Σάββατο αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Βασίλης Χρηστίδης μετά τις υποχρεώσεις με την Εθνική.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Εργασίες στο Παλέ για την αναμόρφωση του παρκέ

Αλλαγές στο Παλέ… Αύριο Παρασκευή (30/7) ξεκινούν εργασίες για την αναμόρφωση του πα…