Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ζητά εκδίκηση ο Παναθηναϊκός”

“Ζητά εκδίκηση ο Παναθηναϊκός”

lojeski

lojeski

Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό Superfoods, τονίζοντας πως οι “πράσινοι” θέλουν εκδίκηση για την ήττα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 Για το ματς με το “τριφύλλι” για την Ευρωλιγκά, τόνισε: “Aνυπομονούμε για αυτό το ματς, είναι πάντα ωραία αυτά τα παιχνίδια. Είναι δύσκολο να παίξεις σε αυτή την έδρα, έχει καλή ατμόσφαιρα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω πως θα είναι έτοιμοι. Έχασαν στο πρωτάθλημα, θέλουν εκδίκηση, έχουν κάνει αλλαγές. Το γεγονός της έδρας κάνει το ματς ευκολότερο για εκείνους. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ό,τι αλλάξει”

Για τα δύο παιχνίδια σε μια εβδομάδα, είπε:“Eίναι κομμάτι της νέας Euroleague. Όλες οι ομάδες το περνούν αυτό. Παίζουμε 10-12 παίκτες, αυτό θα είναι πλεονέκτημα για εμάς. Πρέπει να είμαστε φρέσκοι”

O φόργουορντ των “ερυθρολεύκων” αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Τζέιμς Γκίστ, αλλά και στο το ταξίδι του αιώνιου αντιπάλου στην Μαδρίτη:“Όποτε παίζουμε μεταξύ μας υπάρχουν τραυματισμοί. Θα πρέπει να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και να μην αφήσουμε τους οπαδούς τους να μπουν στο ματς. Δεν νομίζω πως το ταξίδι τους θα τους επηρεάσει. Θέλουν να μας νικήσουν. Προφανώς, είναι καλύτερο να μην ταξιδεύεις, όπως έγινε με εμάς. Αλλά είναι τόσο μεγάλο το ματς, που αυτά δεν έχουν σημασία, θα είναι έτοιμοι”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…